HannunkiviTalvi2018

Hiihtoloma Hannunkiven lomakylässä 2018

Tule Hannunkiven lomakylään hiihtolomaa viettämään.  Hiihtoladuille pääset nopeasti mökeiltä. Lähimmällä 3 km valaistulla ladulla lähimetsässä hiihdät niin vapaalla kuin perinteisellä tyylillä . Lisäksi perinteistä latuverkostoa on reilu 20 km. Peltokankaan hiihtomaa-aluella on myös harjoittelulaskettelurinne hiihtohisseineen ja hulppeine pulkkamäkineen, jossa koko perhe viihtyy.Rentouttavalla lomalla on Hannunkivessä mahdollisuus myös hierontaan , kosmetologin palveluihin ja jalkahoitoihin joita Olo- […] Lue lisää »

Ulkonäkymä Tyyppi A_Kivijärven elämyksellinen matkailualue_Studio Puisto Arkkitehdit

Elämyksellinen loma-asuntoalue Kivijärvelle

Miltä tuntuisi yöpyä loma-asunnossa, jossa luonto tulee sisälle ? Missä voisi aistia luonnon erilaisuuden eri vuorokauden aikoina ja vuodenaikoina: lumisateen, syysmyrskyn, kesäisen poutapäivän, kaatosateen tai tähtitaivaan , turvallisesti lomapesässä palveluiden lähellä ? Kivijärvelle, Pohjoiseen Keski-Suomeen on suunnitteilla upea, monipuolisia palveluja tarjoava hyvinvointikeskus sekä lisää majoituskapasiteettia tarjoava loma-asuntoalue, joka sijaitsee kunnan matkailun kärkikohteen, Holiday Club-kohde Hannunkiven […] Lue lisää »

pilkkiminen1

Hannunkivi-pilkki 2018

Nyt kaikki pilkkikisaan Kivijärvelle Hannunkiven Lomakylään ! Kilpailukala: ahven, voiton ratkaisee saaliin yhteispaino Sarjat: M/N yli 18 v ja nuoret alle 18 v. Kilpailuaika: lähtö klo 11.00 ja punnituspaikalla oltava klo 15.00 Ilmoittautuminen: klo 10.00- 10.45 Terassiravintola Tuvalla Kilpa-alue: kilpailupaikalta saa kartan Palkinnot: M/N yli 18 v. 1. palkinto, 100 €+ tuotepalkinto 2. palkinto 50 […] Lue lisää »

NaisenNahkojenLuonti2018

Naisen nahkojen luonti- retriitti 23.3- 25.3.2018

Viikonlopun kestävällä Naiset jotka kulkevat susien kanssa-kirjaan pohjautuvalla naisten retriitillä tarkastellaan omasta itsestä vieraantumisen ja kotiinpaluun teemoja Hylkeennahka, sielunnahka-nimisen tarinan välityksellä. Tarinan teemoja ovat nahkansa menettäminen, kuivettuminen, toisten toiveista ohjautuminen, väärissä nahoissa viipyminen, vanhan ja viisaan sielun kutsun kuuleminen sekä rohkeus vastata kutsuun ja palata kotiin. Jokainen nainen on joskus kuunnellut liikaa toisten tarpeita ja […] Lue lisää »

uusimökki

Kesälomalle Hannunkiven lomakylään 2018

Mökkilomailemaan Kivijärven rannalle Pohjoiseen Keski-Suomeen. Aivan Salamajärven Kansallispuiston kainaloon. Karun kauniille erämaaseudulle, Suomenselälle. Nauti perinteisestä mökkilomasta Hannunkiven lomakylässä, jossa metsäluonto avautuu heti mökin terassille palveluiden ollessa kuitenkin sopivan lähellä. Korkeatasoisissa, kauniilla mäntykankaalla sijaitsevissa mökeissä on oma sauna  ja järvinäkymä Kivijärvelle.  Kesäyöhön kuuluu uinti järvessä, soutelu Hannonsalmella tai uisteluretki kalakannastaan tunnetulla Kivijärvellä. Peltokankaan liikuntapuistoalueella on frisbeegolfrata, […] Lue lisää »