Elämyksellinen loma-asuntoalue Kivijärvelle

Ulkonäkymä Tyyppi A_Kivijärven elämyksellinen matkailualue_Studio Puisto Arkkitehdit

Miltä tuntuisi yöpyä loma-asunnossa, jossa luonto tulee sisälle ? Missä voisi aistia luonnon erilaisuuden eri vuorokauden aikoina ja vuodenaikoina: lumisateen, syysmyrskyn, kesäisen poutapäivän, kaatosateen tai tähtitaivaan , turvallisesti lomapesässä palveluiden lähellä ?

/Volumes/puisto/PROJECTS/1722_KIVIJÄRVEN_LOMA_ASUNTOALUE/_PIIRUSisänäkymä Tyyppi A_Kivijärven elämyksellinen matkailualue_Studio Puisto ArkkitehditSisänäkymä Tyyppi C_Kivijärven elämyksellinen matkailualue_Studio Puisto ArkkitehditSisänäkymä2 Tyyppi C_Kivijärven elämyksellinen matkailualue_Studio Puisto ArkkitehditIlmakuva_Kivijärven elämyksellinen matkailualue_Studio Puisto ArkkitehditUlkonäkymä rannasta_Kivijärven elämyksellinen matkailualue_Studio Puisto Arkkitehdit

Kivijärvelle, Pohjoiseen Keski-Suomeen on suunnitteilla upea, monipuolisia palveluja tarjoava hyvinvointikeskus sekä lisää majoituskapasiteettia tarjoava loma-asuntoalue, joka sijaitsee kunnan matkailun kärkikohteen, Holiday Club-kohde Hannunkiven Lomakylän vieressä. Nämä kaikki yhdessä muodostaisivat Kivijärven Vapaa-ajankeskus -matkailualueen.
Suunnitelmat ovat edenneet siten, että hyvinvointikeskuksen toteuttamiseksi laadittiin v. 2014 suunnitelma, havainnekuvat, piirustukset ja rakentamisen kustannusarvio. Uusimpana vaiheena on vuonna 2017 käynnistyneen hankkeen puitteissa laadittu Hannunkiven lomakylän viereisen loma-asuntoalueen kehittämiseksi elämyksellinen pohjoismaiseen traditioon nojautuva tilakonsepti uudenlaisesta loma-asumisesta. Hyvinvointikeskuksen ja loma-asuntoalueen suunnittelusta on vastannut Lifestylelehti Wallpaper*:n listauksessakin maailman parhaiden nousevien suunnittelutoimistojen joukkoon noussut helsinkiläinen Studio Puisto, joka on erikoistunut elämykselliseen hotelli- ja matkailuarkkitehtuuriin. ”Laadukkaasti suunnitellut ja toteutetut matkailukohteet ovat nousseet suosioon kansainvälisesti ja ovat itsessään matkojen kohteita. Kivijärvellä suunnitelmassa korostuu kokonaisvaltainen luontokokemus ja elämyksellinen majoittuminen japanilaishenkisen onsen-kylpylän huomassa.” kertoo Studio Puiston osakas Mikko Jakonen. Tavoite onkin, että Kivijärven Vapaa-ajankeskus on myös arkkitehtuuriltaan ainutlaatuinen kohde, johon tullaan erikseen tutustumaan.
Kiinnostuitko uudenlaisesta loma-asuntoalueesta ? Kivijärvellä järjestetään markkinointivuoropuhelutilaisuus 14.02.2018 alkaen klo 13.00 kunnanviraston valtuustosalissa. Lisätietoja suunnitelmista antaa tekninen johtaja Jukka Hertteli, puh. 044 4597880, s-posti: jukka.hertteli@kivijarvi.fi
Ilmoittautuminen tilaisuuteen hankekoordinaattori Tarja Pasaselle, sähköposti: tarja.pasanen1@gmail.com tai puhelimitse: 040 6891225. Tarjoilun järjestämistä varten pyydämme ilmoittamaan myös mahdollisesta erikoisruokavaliosta.