Kesälomalle Hannunkiven lomakylään 2018

uusimökki

Mökkilomailemaan Kivijärven rannalle Pohjoiseen Keski-Suomeen. Aivan Salamajärven Kansallispuiston kainaloon. Karun kauniille erämaaseudulle, Suomenselälle. Nauti perinteisestä mökkilomasta Hannunkiven lomakylässä, jossa metsäluonto avautuu heti mökin terassille palveluiden ollessa kuitenkin sopivan lähellä. Korkeatasoisissa, kauniilla mäntykankaalla sijaitsevissa mökeissä on oma sauna  ja järvinäkymä Kivijärvelle.  Kesäyöhön kuuluu uinti järvessä, soutelu Hannonsalmella tai uisteluretki kalakannastaan tunnetulla Kivijärvellä. Peltokankaan liikuntapuistoalueella on frisbeegolfrata, tenniskentät sekä lenkkeilyreitti kauniissa metsikössä. Salamajärven ja Pyhä Häkin kansallispuistot lähistöllä tarjoavat monenlaisia retkeily- ja vaellusreittejä kesäliikuntaa harrastaville ja luonnon rauhassa liikkuville.

Hannunkiven mökkilomaan kuuluu myös hyvä ruoka ja yhteiset illat rennosti Terassiravintola Tuvalla. Tuvalta maistuvat burgerannokset, pitsat ja salaatit  sekä drinkit ja pienpanimo-oluet moneen makuun ja mieltymykseen. Laajennetulla terassilla viihdytään yhdessä iltaa istuen  ja keskiviikkoisin karaokeilloissa, joissa paikalliset ja lomalaiset kesällä kohtaavat . Tänäkin kesänä Tuvalla on myös elävää musiikkia ja tapahtumia.

Kivijärvellä on kesätapahtumia , joista tärkeimmät  on Hannunkiven Juhannus pe 22.6- su 24.6, KulmakuntaROCK pe 6.7 – la 7.7, Kukkomarkkinat pe 27.7 ,Kivijärvi Soi- musiikkiviikko heinäkuussa ja kesäkauden päätösjuhlat Hannunkivessä la 25.8.

Lähiseudun tapahtumia LOMASEUTU .

Hannunkiven kesän ohjelma on tulossa pian…

KESÄN LOMAVIIKKOJEN MYYNTI on alkanut. Kysy lisää ja varaa lomasi info@villipeura.fi tai 0400- 429 915.

Myynti ja respa avoinna tammi-helmikuussa ma ja ke 11-16 , pe-la 15-20.