Mitä tehdä Hannunkivessä

Nokipannukahveella

Lomaile luonnossa

Retkeily Salamajärven Kansallispuiston monipuoliset ja eri pituiset patikointi- ja vaellusreitit mahdollistavat retket tällä eteläisen Suomen laajimmalla erämaa-alueella. Myös talvella kansallispuistossa voi liikkua esim. lumikengillä. Lisätietoa — SALAMAJÄRVEN KANSALLISPUISTO Salamajärven Kansallispuiston opastuspiste. Lisätietoa :  Koirasalmen luontotupa Peuran polku on 115 km pitkä runkoreitti ja se kuuluu Euroopan kaukovaellusreittiin numero E6. Toinen kansallispuisto Hannunkiven lomakylän lähellä on […] Lue lisää »

Lomalla kalastamaan ja metsästämään.

Kalastus ” Meidän ylpeytemme on Kivijärven muikku, ja lohtakin syömme arkioloissa.” Eino Pekkarinen Kalastuksen harrastajalle Hannunkivi on hyvä valinta, sillä seutu on kuuluisa hyvistä, puhtaista kalavesistään. Kivijärvi kuuluu Kymijoen vesistön Viitasaaren reitin vesistöalueeseen. Järven veden saavat alkunsa Suomenselän suoseutujen pienistä puroista ja järvistä. Niinpä Kivijärvi ja muut seudun järvet, kosket ja joet viettelevät kalamiehen näille […] Lue lisää »

Vasikkasaari

Hyvää oloa hiljaisuutta kuunnellen ja luonnosta nauttien

Hannunkiven Lomakylässä voi aistia erämaaluonnon. Meillä voi olla jouten hyvillä mielin. Hannunkivessä luonto alkaa jo mökin portailta. Kaunis, mäntykankainen mökkialue on niin luonnonmukaisessa tilassa kuin vain mahdollista. Rannalla kiertää kävelypolku penkkeineen, joilla voi nauttia Kivijärven järvimaisemasta ja kuunnella luonnon ääniä. Tulipaikat pitkin rantaa mahdollistavat lomasta nauttimisen yhdessä nuotion äärellä. Soutuveneet ovat myös vapaasti majoittujiemme käytössä. […] Lue lisää »

Barbeque-iltaa...

Iloista yhdessäoloa nuotiopiirissä, juhlan aikaan ja tapahtumissa

Hannunkiven Lomakylä on kohtaamispaikka   Lämmin tervetulotoivotus Jokasunnuntainen, kotoisan lämmin tervetulotilaisuus on tervetulotoivotuksemme vieraillemme. Samalla voi tutustua uusiin lomatuttavuuksiin ja nähdä tuttuja kasvoja vuosien varrelta ja jakaa kuulumiset. Tilaisuudessa tulevat viikon vinkit esille, ja suosituksia kuulee helposti meillä useaan kertaan vierailleilta. Kahvittelun lomassa voi jokin ohjelmapalvelu tai käyntikohde innostaa yhdessä tekemään ja kokemaan. Karaokea ja […] Lue lisää »

Mahtava kalansaalis

Touhua ja liikunnan iloa koko perheelle

Hannunkiven Lomakylässä viihtyy koko perhe   Uimaan, mato-ongelle ja lähimetsään Kesällä alueen hiekkapohjainen, matala uimaranta on lapsiystävällinen ja se must- juttu eikä yhdeltäkään mökiltä liian kaukana. Kivijärven vesistö ja hieno kalakanta mahdollistavat myös perheen pienimpien mainiot kalansaaliit. Mato-onkimiseen meiltä löytyvät vavat, ja alueella on erityinen matopaikka. Lomakylän soutuveneet ovat vapaasti käytössä, ja lainaamme pelastusliivejä turvalliseen […] Lue lisää »