Hyvää oloa hiljaisuutta kuunnellen ja luonnosta nauttien

Vasikkasaari

Hannunkiven Lomakylässä voi aistia erämaaluonnon. Meillä voi olla jouten hyvillä mielin.
Hannunkivessä luonto alkaa jo mökin portailta. Kaunis, mäntykankainen mökkialue on niin luonnonmukaisessa tilassa kuin vain mahdollista. Rannalla kiertää kävelypolku penkkeineen, joilla voi nauttia Kivijärven järvimaisemasta ja kuunnella luonnon ääniä. Tulipaikat pitkin rantaa mahdollistavat lomasta nauttimisen yhdessä nuotion äärellä. Soutuveneet ovat myös vapaasti majoittujiemme käytössä.

Sulan kelin aikaan Peltokankaan liikuntapuistossa voi liikkua luonnossa valaistulla 3 km pururadalla. Samaisessa maastossa on mainiot lähisieni- ja marjapaikat. Talvisesta hiljaisuudesta voi nauttia hiihtoretkillä, sillä aivan mökkien läheltä lähtee parhaimmillaan n. 50 km latuverkosto eri puolille Kivijärveä.

Nauttien

Retkeily ja vaellus

Laaja retkeilyreitistö mahdollistaa luontoon tutustumisen. Patikointi ja luonnon kuuntelu eteläisen Suomen laajimmalla erämaa-alueella tai ikihonkien kätköissä, melontaretki järvellä tai pyöräily aidossa maaseutumiljöössä houkuttelevat monimuotoisuudellaan. Talvella liikkuminen luonnistuu esim. lumikengillä, joita vuokraamme Hannunkiven vastaanotosta.

Salamajärven ja Pyhä-Häkin kansallispuistoissa voi nauttia hiljaisuudesta, kuulostella luonnon ääniä ja tutustua luonnon monimuotoisuuteen ja ihmeellisyyksiin.

Salamajärven Kansallispuiston opastuspiste: lisätietoja Koirasalmen luontotupa

Peuran polku on 115 km pitkä runkoreitti ja se kuuluu Euroopan kaukovaellusreittiin numero E6.

 

Melonta

Laajat vesistöt mahdollistavat luontoon tutustumisen myös meloen. Kivijärven kunnan maisemakuvaa hallitsee samanniminen, puhdasvetinen järvi, Kivijärvi. Se halkaisee pitäjän kahtia pohjois-eteläsuunnassa. Järvi kuuluu Kymijoen vesistön Viitasaaren reitin vesistöalueeseen. Vedet laskevat pohjoisesta Myllyjoesta, Jääjoesta ja Isojoesta, Heitjärven kautta Heitjoesta ja Viivajoesta Kuivaselälle ja Kannonkosken kautta etelästä Kannonselälle. Kivijärven altaalla on pituutta n. 50 km, ja reitin varrella on useita saaria ja taukopaikkoja.

Melonta 

Kivijärven luontokohteet melontareitillä

Pyöräily

Monipuolinen erämaa- ja maalaismaisema tarjoaa hienot mahdollisuudet tutustua ympäröivään luontoon pyöräillen.

penttilänkyläntiePYÖRÄILY

Kivijärven luontokohteet pyöräilyreitillä

 

Lempeää flowjoogaa Hannunkivessä

Lempeä  flowjoogatunti Hannunkiven Lomakylässä  alueella sijaitsevassa Olo- hyvän olon tilassamme.

Teemme virtaavia flow asanoita ja rentoudumme kehoamme kuunnellen, läsnäoloon keskittyen ja omaa olotilaamme aistien.

Tule vain paikalle, joogamatot paikan päällä.

Ohjaajana: Anne Hakkarainen,  joogaopettaja.

Hinta: 15 €/ hlö ( sis. 10 % alv )
Joogan ajankohdasta ilmoitamme viikko-ohjelmassamme  ja ilm. viim. edellisenä päivänä Hannunkiven respaan puh. 0400- 429 915 .

Joogaa Hannunkivessä