Touhua ja liikunnan iloa koko perheelle

Mahtava kalansaalis

Hannunkiven Lomakylässä viihtyy koko perhe

 

Uimaan, mato-ongelle ja lähimetsään

Kesällä alueen hiekkapohjainen, matala uimaranta on lapsiystävällinen ja se must- juttu eikä yhdeltäkään mökiltä liian kaukana. Kivijärven vesistö ja hieno kalakanta mahdollistavat myös perheen pienimpien mainiot kalansaaliit. Mato-onkimiseen meiltä löytyvät vavat, ja alueella on erityinen matopaikka. Lomakylän soutuveneet ovat vapaasti käytössä, ja lainaamme pelastusliivejä turvalliseen vesillä liikkumiseen. Luonnontilassa oleva, kaunis mäntymaasto houkuttelee lapsia turvallisesti liikkumaan lähimetsässä, ja siellä kiertää myös Pietu-peuran luontopolku kutkuttavine kysymyksineen.

Liikunnan iloa Peltokankaan liikuntapuistossa

Lähialueella oleva frisbeegolf-rata kutsuu koko perheen yhdessä liikkumaan mukavan harrastuksen äärellä. Vastaanotostamme voi vuokrata frisbeegolfkiekkoja ja aluekarttaa. Peltokankaan liikunta-alue toimii myös erinomaisena virkistysalueena 3 km pituisine pururatoineen ja upeine metsämaastoineen. V. 2014 syksyllä valmistunut hiekkatekonurmi- tenniskenttä palvelee myös vieraitamme samalla alueella ja vastaanotostamme voi vuokrata välineitä.
Hannunkiven alueen nurmikentällä on lentopallo- ja sulkapalloverkot sekä reilu nurmialue muuhun pelaamiseen ja yhdessäoloon. Vastaanotostamme voi vuokrata useita pihapelejä yhteiseen puuhaan. Keskellä mökkikylää on myös leikkialue, jossa on keinut, leikkimökki ja liukumäki. Lisäksi Kivijärven keskustassa (n. 2 km), järven rannalla on minigolfrata, jonne myös vuokraamme välineitä.

Retkeilemään Salamajärven Kansallispuistoon

Salamajärven Kansallispuistoon Hannunkivestä on matkaa n. 23 km. Siellä on monenpituisia retkeilyreittejä, ja pääopastuspiste Koirasalmen kaunis kannas Ison ja Pienen Koirajärven välissä on mukava retkikohde koko perheelle. Paikan päällä on iso kota ja muita tulentekopaikkoja.

Talvella koko perhe nauttii talviaktiviteeteista

Koko perhe hiihtämään

Hannunkiven mökkialueelta lähtee eripituisia murtomaahiihtolatuja yht. n. 50 km, myös perheen pienimmille on alueen keskellä pieni erityinen lasten latu. Kun jää- ja lumitilanne on hyvä, myös Kivijärven jäälle avataan jääladut. Potkukelkkailu ja luistelu on mahdollista ,jäätilanteen niin salliessa, Vasikkasaaren ympärille auratulla retkiluisteluradalla (2 km) ja mökkikylän keskellä olevan lammen jäällä. Vastaanotostamme voi vuokrata hiihtovälineitä, potkukelkkoja ja luistimia.

Peltokankaan hiihtomaa-alue

Peltokankaan hiihtomaa-alue monipuolistaa koko perheen talvista tekemistä Hannunkivessä. 3 km pituinen valaistu hiihtolatu monipuolisessa metsämaastossa mahdollistaa hiihtoharrastuksen samalla kun muut perheestä voivat laskea mäkeä. V. 2014 avattu laskettelurinne on 130 m pitkä ja 18 m korkea. Se on erinomainen laskettelun harjoitteluun ja hulppea pulkkamäki kaiken ikäisille. Kapulahissillä pienimmätkin lapset pääsevät helposti mäen päälle (hissin teho 5,5 kW). Hissi on toiminnassa talvikaudella tiettyinä päivinä viikossa.

Lähin uimahalli ja keilahalli:

Lähimmät laskettelurinteet: