Palvelut

Welcome to Hannunkivi.

Tervetuloa Hannunkiveen

Alun perin suuren Peltokankaan tilan päärakennuksena toimineessa, 40-luvulla rakennetussa arvokkaassa ja idyllisessä puutalossa palvelee vieraitamme nykyään Hannunkiven kotoisa vastaanotto. Hannunkiven vastaanotosta hoidetaan mökkikylän avainpalvelu. Varsinaiset vaihtopäivät Hannunkivessä ovat perjantai ja lauantai. Lomaviikko alkaa pe tai la klo 16 jälkeen ja päättyy pe tai la klo 10 mennessä kansainvälisen RCI-vaihtojärjestelmän mukaisesti. Lyhyemmissä lomavarauksissa ajat vaihtelevat sopimuksen […] Lue lisää »

uusimökki

Majoitu Hannunkiven mökillä

Mökkiloma on rehdisti, aitoa suomalaista. Nauti mökkisaunan löylyistä, vilvoittele terassilla järven rannalla ja aisti kaikki vuodenajat mökin portailta. Hannunkiven lomakylässä majoitut omassa mökissä sopivan väljästi rakennetulla, kauniilla mäntykankaalla. Lomakylässä on 36 korkeatasoista lamellihirsimökkiä, jotka ovat valmistuneet vuosina 1989-1999 ( peruskorjaukset on tehty v.2013 ja 2015 ). Edustavia lomamökkejä lähellä palveluita Pienen mökkitien varrella sijaitsevilta mökeiltä […] Lue lisää »

Terassiravintola Tuvalla

Viihdy ja nauti Terassiravintola Tuvalla

Maalaistunnelmaa Terassiravintola Tuvalla Hannunkivessä lomailijat pääsevät nauttimaan vanhan, 40-luvulla rakennetun Peltokankaan tilan päärakennuksessa toimivan rennon Terassiravintola Tuvan antimista. Tuvan keittiöstä maittavat burger- , pitsa- ja salaattiannokset lähiruoka- ajatuksella . Ravintolassamme luet myös päivän lehdet sekä meillä on vapaa nettiyhteys. A- oikeudet. Pienpanimotuotteita. Viihdetarjontaan kuuluvat karaoke ja elävä musiikki. Lisätietoa ja tuoreimmat kuulumiset Facebook-sivuilta — TERASSIRAVINTOLATUPA. Olemme […] Lue lisää »

Pysähdy hellittämään päivä kuva PH jooga

Hyvää oloa ja rentoutumista Hannunkivessä

Ota aikaa itsellesi ja rentoudu Olo- Hyvän Olon tilassamme Hannunkiven Lomakylän alueella.  Huolla itseäsi hierojillamme , kosmetologilla tai jalkahoitajalla. Luonnon hyvää tekevä vaikutus ihmisen hyvinvointiin on todistettu monella tapaa. Hannunkivessä lähiluonto metsineen ja järvineen tarjoaa jo itsessään hyvää oloa ja virkistymistä . Tietoisempaan läsnäoloon ja hellittämiseen sinua johdattavat Hannunkiven ohjatut jooga- ja rentoutumishetket.  Hierontaa Koulutettu […] Lue lisää »

Lahjapuoti

Hannunkiven pieni lahjapuoti

Lahjapuodista kauniit matkamuistot Lahjapuodista löydät kotimaisten ja lähialueen kädentaitajien tuotteita, hyvän olon tuliaisia ja kaunista kotiin lahjaksi tai muistoksi lomaltasi. Lahjapuodista myös Kivijärvi-lapaset. Myymme Ulla Särkisen suunnittelemia lapasia sekä Tee itse -tuotepakettia. Pehmeän lämmittävä muisto Kivijärveltä.  

spavillipeura

Uusia suunnitelmia Hannunkiveen

Uutta suunniteltu Hannunkiveen ! Hannunkiven lomakylän alueelle laadittu vapaa- ajankeskus suunnitelma tarjoaa investoinnin toteutuessa uudenlaisen palvelukonseptin niin nykyiselle asiakaskunnalle kuin uusille asiakasryhmille. Hannunkiven alueelle, kauniille mäntykankaalle, Kivijärven rannalle on suunniteltu uusi vapaa-ajankeskus, joka parantaisi kohteen ja alueen palveluita sekä mahdollistaisi uusien palveluiden tuottamisen. Suunnitteilla on vastaanotto- ravintola- saunamaailma- hotellitilat. Salamajärven kansallispuisto saisi arvoisensa sisäänheittopisteensä. Monipuoliset […] Lue lisää »

Kivijärven satama

Hannunkiven alueen lähipalvelut

Hannunkiven Lomakylä sijaitsee pienessä maaseutupitäjässä, Kivijärvellä. Keskustaan on vain kahden kilometrin matka, ja sieltä löytyvät tärkeimmät palvelut. Lähin kauppa on M- market Gessel , joka sijaitsee n. 600 m päässä. Sieltä löytyvät ruokakauppa, veikkauspiste, posti sekä bensa-asema. M- market palvelee joka päivä klo 20 tai 21 asti. Puh. 014-481 486. Kivijärven keskustan palvelut: Sale. S-ruokakauppa, […] Lue lisää »