Tervetuloa Hannunkiveen

Welcome to Hannunkivi.

Alun perin suuren Peltokankaan tilan päärakennuksena toimineessa, 40-luvulla rakennetussa arvokkaassa ja idyllisessä puutalossa palvelee vieraitamme nykyään Hannunkiven kotoisa vastaanotto.

Hannunkiven vastaanotosta hoidetaan mökkikylän avainpalvelu. Varsinaiset vaihtopäivät Hannunkivessä ovat perjantai ja lauantai. Lomaviikko alkaa pe tai la klo 16 jälkeen ja päättyy pe tai la klo 10 mennessä kansainvälisen RCI-vaihtojärjestelmän mukaisesti. Lyhyemmissä lomavarauksissa ajat vaihtelevat sopimuksen mukaan. Vieraamme saavat sisäänkirjautumisen yhteydessä viikko-ohjelman, johon on koottu Hannunkiven ja Kivijärven ohjelmaa loman suunnittelun rungoksi.

Seudullinen matkailuinfo

Hannunkiven vastaanotossa toimii myös seudullinen matkailuinfo, josta saat esitteitä seudun palveluista ja matkailukohteista. Toivotamme vieraamme tervetulleiksi joka sunnuntai tai maanantai järjestettävällä tervetulotilaisuudella, jossa kerromme Hannunkiven ajankohtaisista asioista, seudun palveluista ja tapahtumista.

Hannunkiven tapahtumia voit seurata myös Facebook.com/villipeura ja Instagramissa @hannunkiviholidayvillage #hannunkivi

Lisäpalveluna voit hankkia vastaanotostamme kalastusluvat lähialueen vesistöihin, Kivijärven vesistö- ja syvyysreittikarttoja ja seudun retkeilyreittikarttoja.

Palvelemme Hannunkiven vastaanotossa:

Suluissa sesonkiaikaan ( kesälomaviikot 23–35):

ma 11- 16
ti suljettu
ke 11-16 ( 11- 20 )
to  suljettu  (15 – 20)
pe-la 15–20 ( 14- 20 )
su  suljettu ( 14–20 )

Yhteystiedot:

puh. 0400 429 915
s-posti info(at)villipeura.fi