Vuokrahinnasto Kartta
Huoneala:

30,2 m2

Kerrosala:

37,2 m2

Kuvaus:

Tämä perinteisestä suomalaisesta ruokavarastoniliaitasta ideansa saanut hotellimajoituskohde on yhdistynyt moderniin puurakentamiseen. Nautit eleettömän kauniista puusisustuksesta mukavuuksineen ja aistit ja koet ympäröivän luonnon ja eri vuodenajat ylhäällä tolpan päässä kauniissa mäntykangasmaastossa aivan Kivijärven rannalla. Lähellä 3 km pururata, frisbeegolfrata ja tenniskentät. Alueella PeuranTupa taide- ja hyvinvointitupa jossa myös pylväsmökin vastaanottopalvelut. Kivijärven keskustaan n. 2 km. Lähikansallispuistot Salamajärven kansallispuisto n. 23 km ja Pyhä Häkki n. 60 km.

Varusteet:

Vuodepaikat 2 henkilölle. Keittopiste, wc ja suihku. Astiasto 4 henkilölle, jääkaappi, induktioliesi, mikroaaltouuni, leivänpaahdin, kahvinkeitin ja vedenkeitin. Pedatut pedit. Pyyhkeet. Loppusiivous. Auton lämmitinpistoke. Wifi yhteys.

Hinta:

High season ( Helmikuu- maaliskuu, toukokuu- lokakuu )

300 €/ vrk ( sis. aamupalakorin kahdelle )

400 €/ 2 vrk ( sis. aamupalakorin kahdelle )

Low season ( Tammikuu, huhtikuu, marraskuu- joulukuu )

250 €/ vrk ( sis. aamupalakorin kahdelle )

315 €/ 2 vrk ( sis. aamupalakorin kahdelle )


Lisäpalvelut:

AAMUPALAKORI 25 € / 2 hlöä / pvä. Sis. kokojyväleipää, kahvi/tee + maito, tuoremehu, luonnonjogurtti, hedelmä, leikkelettä, juustoa, kasviksia, levite. Toimitetaan valmiiksi kohteeseen.

HERKKUKORI 25 € / kori / 2 hlölle. Sis. juustoja, pähkinöitä, keksejä, suklaata, hedelmiä, limonadia ja 2 x minikuohuviinin . Toimitetaan valmiiksi kohteeseen.

PERINTEINEN SAVUSAUNA 350 € / lämmitys. Kivijärven rannalla, Hannunkiven alueella lämpii perinteinen savusauna, jossa nautit lempeistä löylyistä tunnelmallisesti myrskylyhtyjen hämyssä ja voit pulahtaa uimaan. Varaus vastaanotosta viim. 1 vrk ennen saapumista.

HYVÄN OLON PALVELUT ( vain arkipäivinä ): ajanvaraukset www.villipeura.fi/ajanvaraus


Pyydä tarjous mökistä

  • Date Format: DD dot MM dot YYYY
  • Date Format: DD dot MM dot YYYY

lauantai 3.9.2022

Äänimaljahoito

Tiibetiläinen äänimaljahoito on kokonaisvaltainen syvärentoutusmenetelmä. Sen vaikutus perustuu ääniaaltoihin ja resonanssiin. Äänimaljarentoutus hoitaa lempeästi sekä kehoa että mieltä. Kun...
Lue lisää
maanantai 7.6.2021

Rumpu- energiahoidot

Varaa aika Rumpuhoito on kehon energioiden puhdistamista ja vahvistamista rummun rytmisen värähtelyn avulla.  Rummun syvä ja tasainenrytmi hoitaa sekä...
Lue lisää

Katso kaikki uutiset