top of page

Kesäpäivänseisaus ja Täysikuu Kauris

Aurinko on nyt pesässään. Aurinko ei liiku,mutta Maan suhde Aurinkoon muuttuu jatkuvasti ympäri vuoden ja nyt Aurinko on hetken ikäänkuin paikallaan kunnes vaihtaa taas suuntaa. Auringon voima on nyt maksimissaan. Painopisteenä kasvu, elinvoima ja laajeneminen. Täällä pohjoisella pallonpuoliskolla on luontaisaa nyt viettää enemmän aikaa ulkona ja olla avoimena sille, mitä elämä meille tarjoaakaan. Päivän pituudella, lämmöllä ja valon ajalla on hyvin perustavanlaatuinen vaikutus elämäämme. Nyt keskipäivän varjokin on vuoden lyhin. Aurinko symboloi elämää, energiaa ja elinvoimaa ja ilman sitä planeetallamme ei olisi elämää.


Aurinko on olemuksemme, itsemme, ytimemme. Se on luova ilmaisu. Kyky tuntea ilo.Kyky osallistua täysillä elämään. Aurinkoon liittyy selkeys, johdonmukaisuus ja tarkoituksen mukaisuus.Luonnon kiertokulkua kunnioittaessamme ja ymmärtäessämme siirtymien välttämättömyys ja eri vuodenaikojen arvon, voimme kokea elämämme tasapainoisempana ja luonnostaan soljuvana. Tilana jossa päivä ja yö, valo ja pimeä kulkevat käsikädessä ja toisiaan tukien jatkuvassa vuorovaikutuksessa. Juuri nyt vain päivä ja valo on näkyvämpää.


Samalla kun juhlistamme kesäpäivänseisauksen aikaa ja Auringon juhlaa, astrologisesti siirrymme Kaksosten ajasta Rapu energiaan. Ja pian myös Aurinko valaisee Kuun täysin Ravun polariteettienergioissa, Kauriissa. Aika kutsuu meitä ottamaan vastuuta omista tunteistamme, haavoittuvuudestamme ja hoidon ja hellyyden tarpeesta. Kuinka harmonisoimme vastakkaisia Rapu- Kauris voimia ? Rapu- sisäinen lapsi, sisäinen äiti meissä kysyy kuinka hoivaamme itseämme ja taas Kauris- sisäinen isä, aikuinen, kuinka näymme maailmalle ja tuemme läsnäoloa sisäisten rakenteiden kautta. Missä on rajamme ? Mitä on purettava tai jopa tuhottava, kun elämä pyytää meitä kypsymään ? Perhehistoria voi olla nyt vahvasti esillä. Miten vahvasti sisäiset rakenteemme on sidoksissa siihen miten ymmärrämme turvallisen tilan ja kodin merkityksen ? Menneisyyden ohjelmointien uudessa tiedostamisessa voikin olla avain kypsymiseen ja laajentumiseen. Meillä jokaisella kun on omat eletyn elämän haavamme. Vastuullamme on niiden tiedostaminen ja oma parantamistyömme. Samalla voimme voimistaa kykyä antaa tilaa tunteillemme . Kuun hallitseman Ravun tunteikas ja herkkä energia ja Saturnuksen hallitseman Kauris energian balanssi onkin myös tunne- elämän ja aineellisen maailman tasapainoa. Ja näin turvan luontia. Ulkoisen ja sisäisen vuorovaikutusta hyvinvointiimme.


Ajassa on nyt vahvaa voimaan astumisen tunnetta mukana, sillä Aurinko linjautuu nyt galaktista keskusta vastapäätä, auttaa näin aktivoimaan sieluamme herättämään meitä syvemmälle. Elämässä kun on paljon muutakin kuin se mitä voimme nähdä. Kutsu on käynyt virittyä todelliseen olemukseemme ja pohtimaan tapoja kuinka voimme jakaa sitä maailman kanssa.


Me kun olemme tietoisuus joka ilmaisee itseään ihmisinä .


Hyödynnetäänpä nyt näitä luonnonäidin parantavia voimia ja ollaan luonnossa. Imetään tämän energiaverkon parantavia värähtelyjä. Annetaan itsemme tuntea yhteys. Virittäydytään ympäröivään maailmaan oman sisäisen sydän yhteydemme ja Ravun kuoren tuoman turvan avulla. Loistetaan yhdessä Auringon kanssa.


Huikeaa Kesäpäivänseisauksen ja Täydenkuun aikaa meille kaikille.


16 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page