top of page

Täysikuu Jousimiehessä

Läpi aurinkomyrskyjen on Kuu nyt jälleen laajimmillaan Jousimiehen merkissä . Energia on kohonnut ja voimme tutkailla mitä toukokuun alun Uudenkuun aikomuksista jo toteutuukaan. On tämän Kuun kierron valaisun ja selkeytyksen ajankohta ihan kesän kynnyksellä.


Aurinko on juuri vaihtanut Härkä- maa merkistä Kaksosten ilma merkkiin. Niinpä energiassa onkin nyt Kaksoset- Jousimies polariteettien toisiaan täydentävää energiaa ja jännitteenkin kautta vastavoimaa, samalla nostaen raitista ilmaa niin ajatteluun kuin monimuotoisuuden omaksumiseenkin. Eloisa Kaksoset energia kutsuu meitä kehittämään sopeutumiskykyämme, keräämään tietoa ja hiomaan kommunikaatiotaitojamme. Samalla levottomankin Jousimies tulienergian halutessa laajentumista ja rehellisyyttä. Samalla rohkaisten meitä iloon ja merkitysten äärelle. Liikkeellä on nyt yltäkylläisesti tulevaisuus optimismia ja sitä miten voisimmekaan keskittyä lahjoihin ja yltäkylläisyyteen ympärillämme. Aina löytyy jotain mistä voimme olla kiitollisia juuri nyt.


Seikkailuhenkisessä Jousimies Täydenkuun ajassa on totuuden hakuun suuntavaa tutkimusmatkailijaa, jossa asioiden ja tapahtumien syvemmät merkitykset nousevat tarkkailuun. Ja siihen mikä onkaan aitoa ja kuinka ilmaisemme sitä selkeästi. Neptunuksen ollessa aktiivinen nyt myös nostaessa uskallustamme unelmoida isosti. Samalla Kuun valon ohjatessa tietämme vaistoihimme luottaen ja intuitiotamme kuullen. Ja vielä Jupiterin ja Venuksen yhtymä Härän merkissä nojaa tarpeeseemme pysyä sitoutuneena meidän itsekunkin ominaisimpaan aitouden tunteeseen. Samalla energia sysää nyt tutkimaan suhdettamme liiallisuuksiin ja kiintymyksiin mitkä eivät ravitse meitä enää. Onko se mikä on mukavaa kuitenkin tila missä olemmekin jumissa eikä se missä meidän on tarkoitus olla ? Ja siihenkin vastaus löytyy sydämen äänen tiedossa. Vaikka nykyajan hajallaan oleva tieto ja data kovasti saattaakin meitä yrittää eriyttää omasta sisäisestä viisaudestamme.


Ajassa on myös emotionaalista intensiivisyyttä ja lisääntynyttä herkkyyttä Neptunuksen tehdessä kolmiota Kuulle aivan viimeisissä asteissa ennen siirtymistään Oinaaseen. Ollaan tietoisuuden muutoksen ajassa maailmanlaajuisestikin ja tämä liminaaliaika haastaa meitä nyt kovin näinkin. Vanhat syklit ovat päättymässä ja tässä Jousimies Täydenkuun ajassa erityisesti suhde omaan mieleen ja siihen kuinka puhumme itsellemme saattaa hyvin nyt paljastaa pysähtyneisyyden ja vanhojen uskomustemme alta potentiaalimme. Ja sitä kautta aivan uudenlaisia mahdollisuuksia. Kehittyä. Muuttua. Ylittää itsemme. Ja Venuksen siirtyessä juuri Kaksosiin myös mahtitilaisuuden uudistua suhtautumisestavassamme ympäristöömme ja ymmärtää ihmissuhteidemme arvo oppimismahdollisuuksina ja sosiaalisten taitojen hiomisessa.


Liikutaan. Annetaan mielemme liikkua. Sydämemme kuulla ohjaus ja valo.
28 views0 comments

Recent Posts

See All

コメント


bottom of page