top of page

Uusikuu Härkä

Updated: May 9

Uusikuu Härkä.


Uudenkuun ajankohdassa on pimennysportaali- ja Jupiter- Uranus- energia buustannut voimallista uudelleen tarkastelun tilaa ja rohkaissut astumaan uuteen tapaan olla. Eikä Pluton lähentyminen Maata kohti yhtään vaimenna kehittymisen ja kasvamisen kutsua nyt toukokuun energioissa jatkuen aina syksyyn saakka. Vallitsevasta tilanteesta irtihalu on voimallista nyt kollektiivisellakin tasolla. Planeettaenergioissa ollaankin sielun etsimisen ja kasvun ajassa. Mikä huutaa nyt syntyä ? Yksilömuutostarpeessa muistutetaan samalla kollektiivisen toiminnan ja yhteisöjen voimasta. Kuitenkin jo olemassa olevien sosiaalisten hierarkioiden sisällä henkilökohtaisesta vastuusta paljastaen samalla ryhmäajattelun varjoja. Ajassa valaistaan yhä enemmän teknologiariippuvuuden vaaroista ja siitä, kuinka vieraantuneita olemmekaan luonnosta, toisistamme ja kehostamme .


Nyt nähdään se mitä ei haluta nähdä.


Se mitä Härkä energiassa nyt on, on luonnollisestikin kutsu ottaa yhteyttä luontoon ja aistimaan kevättä. Tuntemaan yksinkertaisuudessaan mikä onkaan olennaista ja mihin kannattaa panostaa harmonian saavuttamiseksi. Härän energioissa on maadoittuneen kasvun energiaa ja suhteemme vahvistamista niin itseen, omaan kehoomme, kanssaihmisiin kuin Maahankin. Siinä on itsetunnon lujittamisen ja muutosvoimien sysäämän uudelleenrakentamistarpeen arviointia resurssiemme näkökulmasta. Jos Uranus Härässä on ravistellut ja paljastanutkin jumittumista, toimimattomia rakenteita ja epäaitoutta, niin nyt ilmassa on fokusoitunutta tiedostamisen energiaa. On aika hidastaen tutkia mikä luo turvaa ja mistä selviytymistarpeemme täyttyykään. Mitä kaikkea omat voimavaramme ovatkaan ja kuinka suhtaudumme rahaan ? Kuinka teemme talousasioihin tarvittavia muutoksia ? Nyt meitä muistutetaan myös vaurauden taajuuksista, sillä universumihan on jo luonnostaan vauras. Tunnistammeko elämässämme kaikki vaurauden muodot ja millainen on oma suhteemme yltäkylläisyyteen ? Riittävässä kun on ihan tarpeeksi.


Käytetään tämä Uudenkuun energia turvallisen perustan luomiseen laajentumiselle ja autenttisemmalle todellisuudelle. Vastaanottaaksemme sen mitä meille annetaan.
2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page