top of page
JoogatilaVINTTI.jpg

Sinisen vintin jooga 

Somaattinen jooga on kokonaisvaltainen kehon ja mielen harjoitus, jossa lähtökohtana on kyky aistia ja tutkia sisäisiä tuntemuksia sekä sen kautta purkaa jännitystiloja ja iki-jumeja.

Tapahtumakuvaus

Harjoitukset tehdään tiedostaen ja lempeästi pinnistelemättä omia rajoja kunnioittaen. Sen vuoksi se sopii kaikille ja aiempaa kokemusta ei tarvita. 

 

Ensimmäinen, toukokuun joogamatka, vie meidät kevään virtaavan energian juurille. Luonnon heräävä vehreys kutsuu meitä pohtimaan miten itsekin voimme luoda tilaa uudelle ja meille merkittäville asioille. Kesän muillakin joogamatkoilla luonto on vahvasti läsnä harjoituksissa. Kerran kuussa tavataan joogassa.

 

Joogan fyysisten harjoitusten kautta tunnustelemme maan kannattelevaa voimaa ja sen kautta kumpuavaa kehon ja hengityksen soljuvaa liikettä. Lopuksi päätämme harjoituksen syvällä rentoutuksella läsnäolon ja lempeyden ilmapiirissä.

Mitä mukaan?

Ota mukaan juomapullo ja rennot vaatteet. Sinisellä vintillä on kaikki tarvittava välineistö.

Hinta 

20 €/ hlö /kerta


Ilmoittautumiset

Viimeistään keskiviikkona

info@villipeura.fi tai

whatsapp/tekstiviesti 040 775 89 10 /Anne

 

Maksu

Käteisellä tai kortilla paikan päällä.

Tavataan joogassa.

Ilmoittautuminen

Varaa paikkasi viimeistään keskiviikkona

info@villipeura.fi tai whatsapp/tekstiviesti 040 775 89 10 /Anne.

Maksu käteisellä tai kortilla paikan päällä.

Ohjaaja

Helena Edwards

Toimintaterapeutti, SI-terapeutti, jooga & somaattisenliikkeen opettaja, mindfulness & itsemyötätunnon ohjaaja. Helenalla on yli 15 vuoden kokemus somaattisenjoogan ja meditaation opettajana. 

    HelenaEdwardsJOOGA.jpeg
    bottom of page