Hannunkiven joulu 2022

Lomakylässä laskeudutaan Joulun viettoon. Kylän mökit saavat kuuset ja jouluvalot tunnelmaa tuomaan. Joulusauna on joka mökissä. Peurantuvan kahviossa tarjoillaan glögiä koko joulukuu. Vitriinihyvätarjottavana on lähileipomoherkkuja ja mehtä maistuu holittomissa kuusenkerkkäjuhlajuomissamme. Baarin puolella tutut napanderit myös tarjolla juhlaan. Jouluarvonnassamme voittoina Niliaitta- kokemuslahjakortti, Hannunkiven mökkiviikonloppu ja tuotepalkintoja. Puodista löydät pienyrittäjien taidekäsitöitä, kauniita kynttilöitä ja erilaisia hyvinvointituotteita lahjaksi lähimmille.

Hyvinvointiamme ja itsetuntemustamme tukevat erilaiset hoidot ja tulkinnat. Meiltä myös hoitolahjakortit. Perinteinen savusauna lämpiää tilauksesta joulun aikaan myös ja Korvatunturin joulupukkikin ehtii meille tilattaessa aattoiltana.

Tässä nostoja joulun ajan tapahtumista Kivijärvellä:

La 3.12 Joulumarkkinat Kivijärvi talolla alk klo 10

Ma 12.12 Kivijärven joulukalenterin 12.luukku: Peurantuvalla klo 11- 18 glögitarjoilu, arvontaa ja lahjaideoita .

Ke 21.12 Talvipäivänseisaus ja valon voitto jälleen. Juhlistamme vuoden pimeintä päivää Peurantuvalla lukuisin kynttilöin, ulkoroihuin ja glögitarjoiluin klo 11- 16.

La 24. 12 Jouluaaton hartaus Kivijärven kirkossa klo 14.

Peurantuvan kahvio ja respa avoinna 10- 13.

Jouluaaton pitopöytä Salamajärven kansallispuistossa Luontotuvalla alk klo 17 . Joulupukkikin vierailee ruokailun jälkeen. Varaukset puh. 040 939 81 47 tai spostilla koirasalmi@gmail.com

Su 25.12 Joulumessu Kivijärven kirkossa klo 8

Ma 26.12 Tapaninpäivä. Peurantuvalla jouluisia makuja kahviosta klo 11- 18.

La 31.12 Uudenvuoden aatto. Peurantupa avoinna klo 15- 19. Hyvää Uutta Vuotta 2023 !

Lämpimästi tervetuloa Hannunkiven jouluun. Meidän kauttamme majoitus jouluksi on nyt täynnä mökkien osalta, mutta kannattaa kysyä Holiday Clubin kautta joulun ja uuden vuoden ajan majoitusta. Tai jos kutsuu Niliaittakokemus, niin siihen varaukset info@villipeura.fi

Pidätämme oikeudet ohjelmatietojen muutoksiin.

#hannunkivi #holidayclubhannunkivi #joulu #uusivuosi #kivijärvi