Juuret kevääseen- retriitti Kivijärvellä la 27.4.2024
Huhtikuussa kevät kohisee jo vauhdilla eteenpäin. Vaikka luonto voi näyttää vielä karulta, tapahtuu pinnan alla paljon. Aurinko lämmittää voimallisemmin maata. Lisääntyvä valo ja nouseva energia herättelevät luonnon ja saavat pinnan alta voimalla työntyvät versot urheasti nousemaan kohti valoa ja lämpöä. Valo on voittanut pimeyden ja päivät ovat nyt pidempiä kuin yöt. Aurinko herättää yhä aikaisemmin ja linnut palaavat hiljalleen kotiin muuttomatkoiltaan. Uudistumisen ja uuden elämän alun voi aistia joka puolella. Huhtikuun myötä ravistelemme talven tomut ja jäykkyyden, aistimme luovuuden leikkiä, uudistumisen mahdollisuuksia ja sisäistä kasvua.
Omien juurien hellä hoiva ja vahvistaminen antavat kasvulle vakaamman pohjan, kannustaen meitä kulkemaan omalla polulla eteenpäin, juuri sellaisina kuin olemme. Tämä päivä on voimahetki sinulle kiihkeimmän kevään pyörteissä. Aistimme kevään uudistavaa energiaa ja hellästi puhdistaen asutamme kehokotia kevääseen. Voimistamme juuriamme, jotta kasvumme saisi vakaamman ja tasapainoisen pohjan kohti alkavan kesän kuiskauksia.
Kevätpäivänretriitillä pääset nauttimaan heräävän luonnon inspiroimasta lempeän virtaavasta joogasta. Huhtikuinen joogamatka asuttaa kehokotia hellästi puhdistaen ja voimistaa juuremme kohti kasvua. Joogamatkan jälkeen siirrymme lähiluontoon, jossa voimarummun ikiaikainen sointi avaa sydäntä vastaanottamaan kevään kaiut ja kuiskaukset. Sään salliessa taitamme matkan villasukin. Päivän lopussa laskeudumme lepäämään viltin alle ja nauttimaan syvärentouttavasta sointukylvystä. Sointukylvyn aikana soivat käsintaotut tiibetiläiset äänimaljat, koshit ja merirumpu. Äänivärähtelyt hellivät harmonisesti kehoa, tasapainottaen sekä rentouttaen. Päivän aikana tarjoillaan keväinen salaattibuffa sekä nautitaan tee- ja kahvihetkestä herkkuineen. Kevätpäivän retriitille voit osallistua ilman aiempaa kokemusta joogasta.
Mitä mukaan:
Mukavat ja joustavat sisävaatteet joogaan, sään mukaiset ulkovaatteet sekä halutessasi kahdet tai kolmet villasukat voimarumpumatkaa varten. Halutessasi oma tyyny äänimaljarentoutusta varten. Sinisellä vintillä on valmiina joogamatot, bolsterit, viltit.
Juuret kevääseen – kevätpäivän retriitti la 27.4.2024:
11:30 – 12:00 lämpimästi tervetuloa! yhteinen aloitus
12:15 – 13:30 huhtikuun juuria vahvistava & lempeästi kehokotia puhdistava joogamatka
13:45 – 14:30 retki keväiseen luontoon & voimarumpumatka (sään salliessa villasukin kulkien)
14:45 – 15:45 keväinen salaattibuffa
15:45 – 16:45 syvärentouttava sointukylpy
17:00 – 17:30 lämmin kiitos! yhteinen päätös & teehetki herkkuineen
Kevätpäivä retriitillä kanssasi kulkevat:
Eeva Soininen: Green care menetelmiin erikoistunut toimintaterapeutti, Terveysmetsä-opas, Yinjooga -ohjaaja (RYT 50), Heartful Yoga-opettaja (RYT 200), Seasonal yogan opiskelija, äänimaljahoitaja & sointukylpyohjaaja
Eevan ohjaama jooga on lempeää ja ammentaa inspiraationsa erityisesti luonnonkierrosta ja sen yhteydestä hyvinvointiin. Joogamatkat rakentuvat yleensä jonkinlaisen tarinan tai teeman ympärille. Ohjaajana Eeva luo turvallisen tilan ja kannustaa oman läsnä olevan luonnollisen liikkeen ja rytmin tutkimiseen sekä esiin kutsumiseen. ” Harjoitellaan yhdessä rakentamaan liikettä sisältä ulospäin, omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. ” Olet aina tervetullut mukaan juuri sellaisena kuin olet!
FB: LuontoSydän IG: luontosydamella #luontosydamella
Anne Hakkarainen: läsnäolo- ja luontoyhteysohjaaja ja Hannunkiven lomakylän yrittäjä. Anne toimii tässä retriitissä hostina huolehtien , että teillä kaikilla osallistujilla on hyvä olla.
FB: Hannunkivi IG : hannunkiviholidayvillage #hannunkivi #holidayclubhannunkivi
Hinta: 90,00 € / hlö ( peruutusehdot yleiset ohjelmapalveluehdot )
Jos haluat osallistua kauempaa päivään, majoitusta tarjolla edullisesti 40 €/ hlö ( kimppamajoitus 6 hengen mökissä ) tai voit myös kokea ainutkertaisen Niliaitta majoituksen . Lisäinfoa täältä www.villipeura.fi/majoitus
Olet lämpimästi tervetullut Eevan lempeään ohjaukseen ja Hannunkiveen ja Siniselle Vintille ❤
Ilmoittautumiset ja majoitusvaraukset vimeistään pe 12.4 : info@villipeura.fi tai 0400 429 915 / respa
Lisätiedot: Anne Hakkarainen 040 775 89 10