Talvilomalle Suomenselän alueelle.  Mehtäsuomalaisiin maisemiin. Hannunkiven lomakylässä vietät perinteistä mökkilomaa upeassa mäntymehtässä Kivijärven rannalla ja Salamajärven kansallispuiston kupeessa. Sukella hiihtäen tai lumikenkäillen mehtiin tai kansallispuistoon. Murtomaahiihtolatuja meillä on parhaimmillaan n 50 km. Peltokankaan hiihtomaa-alueen pulkkamäessä ja pienrinteessä nautit talvesta mäkeä laskien pulkalla tai laudoin.  Kalaisa Kivijärvi kutsuu myös talvikalaan. Hannunkiven respasta voit lainata potkukelkkoja ja lumikenkiä liikkumiseen ja pulkkia mäenlaskuun. Osallistumme Suomen ladun Ulkona kuin lumiukko kampanjaan luoden Hannunkiven alueelle toinen toistaan komeampia lumiukkoja- ja akkoja.

Nyt meidän kauttamme myös Kivijärven uuden majoituskohteen vuokraus: upea, entisajan ruokavarastoista, ideansa saanut modernin arkkitehtuurin taidonnäyte, Niliaitta. Koet yön kuin lapsuusajan puumajassa modernin maustein, ilmassa mäntyjen seassa Kivijärven rannalla.

PeuranTuvan kahviossa luet päivän lehdet, nautit kuumat kaakaot vaikka terästettynä, pientä suolasta purtavaa ja makeaa ja kahveen tai teen kanssa.  Olo hyvän olon tilassamme huollat ihteäsi hierojalla, kalevalaisella jäsenkorjaajalla, kosmetologilla ja jalkahoitajalla. Perinteinen Hannunkiven savusauna lämpiää tilauksesta ja avaamme avannon talvipulahtelijoille. PeuranTuvalta kauniit korut, hyvinvointituotteet ja muut tuliaiset kotiinviemisiksi tai muistoksi Hannunkiven lomasta.

#hannunkivi #ulkonakuinlumiukko #kivijärvi #niliaitta #talviloma #lomaseutu #sydänsuomessa

Hannunkiven vastaanottopalvelut ja PeuranTuvan kahvio/baari aukioloajat :

ma ja ke 11-16 ja pe ja la 15-20

Talvilomaviikoilla:

To 18.2 , to 25.2, to 4.3 ja to 11.3 ( alustavat päivämäärät, mukautuu säätilan mukaan ) osallistumme yhdessä Ulkona kuin lumiukko kampanjaan klo 14- 16 Hannunkiven alueella. Nautimme ulkoilusta ja lumesta luomalla lumiukkoja ja – akkoja yhdessä. Tehdäänkö ennätys ? Säävaraus.

Ma 22.2 Tervetulotilaisuus klo 11-12 Tuvalla. Kuulet Hannunkiven tarinan , yleisinfon mökkikylästä ja käyntikohteita Suomenselän ja Pohjoisen Keski-Suomen alueella. Kahvitus.

Ma 1.3 Tervetulotilaisuus Tuvalla klo 12-13. Kuulet Hannunkiven tarinan  , yleisinfon mökkikylästä ja käyntikohteita Suomenselän ja Pohjoisen Keski-Suomen alueella. Kahvitus.

Peltokankaan pienlaskettelurinteen hissi auki ( SÄÄVARAUS ):

Vko 7 : su klo 14-17

Vko 8-9: ma-to klo 17-20, pe suljettu,  la-su klo 14-17

Vko 10: ti-pe klo 17-20, la 14-17

Hinnat: 5€/pvä, perhelippu 10€, kausi 20€ . Maksu käteisellä hissimiehille.

Vielä majoitusta tarjolla mökeillä ja Niliaitassa : info@villipeura.fi tai p.0400 429 915. Myös lyhyempiä aikoja.

Muu Kivijärven kunnan järjestämä ohjelma täältä

Kivijärven latutiedote täältä.

Lomaseutu -matkaílualueemme tapahtumatarjonta täältä.

Pidätämme oikeudet ohjelmatietojen muutoksiin.