top of page

Varaus- ja sopimusehdot

Tapahtumissa ja tarjouksissa ovat voimassa niissä erikseen annetut ehdot. Muissa tapauksissa pätevät Villipeuran yleiset ehdot. Voidaksemme taata vierailunne onnistumisen parhaalla mahdollisella tavalla, edellytämme seuraavien ehtojen ja suositusten noudattamista, mikäli erikseen ei ole toisin sovittu.

Omistaja/myyjä

Villipeura Oy
Postiosoite: Hannunkiventie 1, 43800 Kivijärvi
Puhelin: +358 400 429 915
Sähköposti: info@villipeura.fi
Y-tunnus: 0939442-1

Asiakas
Asiakas sitoutuu noudattamaan näitä ehtoja ostaessaan palveluja Villipeura Oy:ltä.

Majoitusta ja tapahtumia koskevat varaus- ja peruutusehdot yksityisille

 

Varausehdot

Varausehdot ovat voimassa ainoastaan Villipeura Oy:n kautta tehdyissä mökkien/huoneiden varauksissa.

 

Villipeura Oy noudattaa seuraavia ehtoja.

Varauksen vahvistus ja sitovuus

Varaus peruutusehtoineen astuu sitovasti voimaan, kun asiakas vahvistaa varauksen joko suullisesti tai kirjallisesti ja myyntipalvelu vahvistaa varauksen kirjallisesti. Mikäli varaaja peruu koko varauksen, on se mahdollista tehdä veloituksetta 30 vrk ennen vierailun alkua.
Varaajan on oltava täysi-ikäinen.

Varausehdot
 • 1 kk ennen vierailua kuluton peruutus

 • 29–15 vrk ennen lomasi alkamista laskutamme 50% peruutuskulut + toimistokulut 20 €

 • 0–14 vrk ennen lomasi alkamista laskutamme 100% peruutuskulut

 

Varauksen vahvistamisen jälkeen laskutamme varausmaksuna 25% varauksen loppusummasta. Lähetämme varausmaksusta ennakkolaskun. Loppusumman voi maksaa paikan päällä Peurantuvalla käteisellä tai kortilla. Asiakas voi myös suorittaa varausmaksun ja loppusuorituksen yhdellä kertaa.

Peruutukset

Peruutuksesta on aina ilmoitettava kirjallisesti: info@villipeura.fi sähköpostiosoitteeseen. Laskun maksamatta jättäminen ei ole varauksen peruutus. Peruutus katsotaan tapahtuneeksi sillä hetkellä, jolloin tieto on tullut Villipeura Oy:lle. Asiakas vastaa siitä, että peruutus on lähetetty riittävän ajoissa.

Saapuessaan lomakohteeseen asiakkaan on pyydettäessä esitettävä kuitti suoritetusta maksusta. Villipeura Oy vastaa siitä, että asiakas saa sopimuksenmukaiset majoituspalvelut. Lomakohteessa asiakas voi sopia muistakin palveluista, jotka hän maksaa suoraan lomakohteeseen. Villipeura Oy:llä on oikeus evätä asiakkaan pääsy lomakohteeseen, mikäli maksua ei ole suoritettu.

Check-in / Check-out

Majoitustilat ovat käytettävissä viimeistään klo 16.00 alkaen ja majoitustilojen luovutus lähtöpäivänä on klo 12.00 mennessä, jollei toisin sovita. Mikäli saavut aukioloaikojemme jälkeen, ilmoitathan arvioidun saapumisaikasi etukäteen.

Majoituskohteen käyttö
 • Majoituskohde on määritelty kohdekuvauksessa.

 • Asiakkaalla on majoitusaikana käyttöoikeus kohteeseen ja sen varustukseen sekä erikseen määriteltyihin palveluihin.

 • Kohde on asiakkaan käytössä kohdekuvauksessa määriteltynä aikana.

Lemmikkieläimet
 • Varaaja on täydessä vastuussa ja korvausvelvollinen lemmikkieläintensä aiheuttamista vahingoista.

 • Lemmikkieläimet on pidettävä kytkettyinä piha-alueella.

 • Lemmikkieläimet ovat sallittuja vain erikseen mainituissa mökeissä, lemmikkieläinmaksu on 35 € niissä mökeissä, joissa lemmikit ovat sallittuja.

 

Henkilömäärä

Majoitushuoneistoa ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä kohteessa on vuoteita. Lisävuoteilla majoittuvista henkilöistä on aina sovittava erikseen Villipeura Oy:n kanssa.  Mikäli huoneistossa on majoittunut useampi henkilö kuin on etukäteen sovittu, on Villipeura Oy:llä oikeus periä tästä lisähenkilömaksu.

Asuntoauton ja -vaunun käyttö Hannunkiven lomakylän tontilla ilman omistajan lupaa on kielletty.

Vahinkojen korvaamiset

Asiakas on vastuussa huoneen/mökin irtaimistosta vuokrausaikana. Asiakas on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon Hannunkiven lomakylä Oy:lle.

Tupakointi, auton lataaminen, sähkökatkokset

Tupakointi on kielletty kaikissa lomakohteen sisätiloissa. Luvattomasta sisällä tupakoinnista veloitetaan 100 € tuuletusmaksu. Villipeura Oy ei vastaa luvattomasta tupakoinnista tai eläinpölystä aiheutuneista allergia- tms. ongelmista asiakkaille.

Sähköautojen lataaminen on mahdollista hidauslatauksena lämmityspistokkeista, hintaan 10€ / vrk. Sähköpistokkeita on rajallinen määrä, sovi lataamisesta etukäteen.

Villipeura Oy ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu ylivoimaisesta esteestä tai muusta ennalta arvaamattomasta syystä, jota ei olisi voinut estää mahdollisimman huolellisesti menetellenkään, kuten sähkökatkokset tai katkokset vedenjakelussa.

Villipeura Oy:n oikeus peruuttaa varaus

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este (force majeuré), Villipeura Oy voi perua varauksen, jolloin Villipeura Oy:n on mahdollisimman pian ilmoitettava asiakkaalle peruutuksesta. Asiakkaalla on tällöin oikeus saada Villipeura Oy:lle maksamansa suoritukset takaisin.
Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta ajallaan on Villipeura Oy:llä oikeus perua varaus.

Mahdolliset valitukset

Kaikki huoneen/mökin varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden ilmaannuttua ja loman aikana suoraan Villipeura Oy:n Peurantuvalle: Villipeura Oy, Hannunkiventie 1, 43800 Kivijärvi (puhelin 0400 429 915).

Toivomme, että nautitte olostanne Hannunkiven lomakylässä. Mikäli teillä on loman aikana toiveita huoneiston varustelun tai kunnossapidon suhteen, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä Villipeuran henkilökuntaan. Emme halua lomanne häiriintyvän jonkin pienen puutteen tai vian takia, joka voidaan korjata nopeasti.

Yleiset ehdot

 • Esitetyt hinnat ovat arvonlisäverollisia.

 • Sovellamme mökeissä ja Niliaitassa dynaamista hinnoittelua. Hinnat ovat riippuvaisia ajankohdasta ja vaihtelevat kuukausittain, viikoittain ja päivittäin.

 • Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille.

 • Pidätämme oikeudet hintojen muutoksiin.

 • Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta.

 • Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme sekä ehtojen tarkastamiseen.

 • Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

bottom of page