top of page
HANNUNKIVI_KESA2018_025.jpg

Yrityksemme

Villipeura Oy on pieni perheyritys, jonka ydintehtävänä on tuottaa kokonaisvaltaisia luonto- ja hyvinvointipalveluja, tapahtumia sekä tarjota majoitusta Hannunkiven lomakylässä Kivijärvellä. Tuotamme mökkikylään avainpalvelun,  luomme tunnelmaa ja viihtyisyyttä vastatessamme siivouksista ammattitaisoisen tiimimme kanssa. Toimintaamme ohjaa aito, yhdessä tekemisen meininki kestävästi luontoa ja perinteitä kunnioittaen. Samalla uutta luoden ja sydäntunnolla palvellen.

"Myö ollaa."

Antler in Nature

Peuran tarina

Tarinamme Hannunkiven lomakylässä alkaa vuonna 2002 pitkän matkan jolkotelleen Mehtäpeuran kolistellessa lomakylän vastaanoton ovea Kivijärvellä. Tämä Suomenselän laumasta erottautunut Mehtäpeura asettuu Peltokankaalle, ensin vähän tunnustellen uutta kotiaan ja vuonna 2003 syntyy Villipeura Oy perheyrityksenä tuottamaan avainpalvelun lomakylälle.

"Mehtäpeuran kanssa."

Meijän tiimi

PaulaKinnunenVASTAANOTTO1.jpg
JuhaANUVillipeura_edited.jpg

Hannunkiven lomakylässä ja Peurantuvalla palvelemme yhdessä vieraitamme.


Jo pitkään puhtaudesta ovat vastenneet siistijämme Anu Paananen ja Sari Kinnunen apureineen. Kiinteistöjen huollossa talonmiehemme Juha Manninen lisää viihtyvyyttä pitämällä mökit

ja ympäristön kunnossa oman yrityksensä Tmi Juha A. Manninen toimesta. 

Peurantuvalla vieraamme vastaanottaa ja kestitsee kesällä 2024 Paula Kinnunen yhdessä Anne Hakkaraisen kanssa.

Yhdessä luoden. Yhdessä tehden.
 

"Myö ollaa teällä palvelemassa."

lumoamo--9593.jpg

Kuva: Lumoamo

Anne Hakkarainen

Olen Anne Maarit Hakkarainen. Elämälle utelias ihmettelijä, äiti, taiteilijasielu, jota inspiroi ihminen luonnossa ja luonto ihmisessä. Jatkuvasti muuntuva elämä kaikkeudessaan. Niin ihmisyys kuin jumaluuskin meissä jokaisessa. Sisäinen viisaus, intuitio, vahvasti toimintaani ohjaten.

Sytyn ja iloitsen yhdistämisen oivalluksista ja erilaisten asioiden, teemojen ja ajan laadun synkroniaymmärryksestä ja uusien kombojen synnystä. Todeksi tekemisestä arjen toimintaan. Tunnen elämän mielenkiintoiseksi ja kokonaisvaltaiseksi kudelmaksi, jossa kaikki liittyy kaikkeen.

 

  • Facebook
  • Facebook
  • Instagram
  • Instagram

"Illoa ja valloa elämään."

Vastuullisuus

Ainutkertainen, rajallinen maapallomme ja toimiva kyläyhteisö ovat tärkeitä meille. Haluamme yhtä lailla elvyttää kuin uudistaakin vanhoja toimintatapoja ja lisätä positiivista vaikutusta paikalliseen talouteen, ympäristöön ja yhteiselämään. Lisätä alueemme kulttuurituntemusta, sukupolvien välistä

sekä paikallisten ja lomalaisten yhteistä toimintaa. Tämä kaikki sillä ymmärryksellä, että yksittäinen yhteisötoimintammekin on aina suhteessa luontoympäristöön ja kestävyyteen siinä.

Siksi työstämme parhaillaan yrityksellemme Vastuullisuus-työkirjaa, jossa tutkimme millä asioilla on vaikutusta hyvinvointiimme täällä niin ekologisesti, taloudellisesti, kulttuurisesti kuin sosiaalisesti. Miten voimme omalta osaltamme vaikuttaa kestävämpään ja tasapainoisempaan maailman tilaan.

Tässä hetkessä ja tulevaisuudessa.

"Kestävöä tulevilleki sukupoloville."

Recycled Bottle Planter
Yhteistyö

Paikallinen

yhteistyö

Kestävyys

Kestävä

kehittäminen

Sydän

Sydäntä

kuullen

lumoamo--9685.jpg
Villipeurat

Asiakkaidemme kertomaa

Villipeura icons (9).png
"Olipa lämmin kohtaaminen vastaanotossa. Tuntui kuin olisin kotiin tullut."

Jaana

Villipeura_logo (4).png
Villipeura_060.jpg

Villipeura Oy

Anne Hakkarainen

Tapaat minut parhaiten kasvotusten Peurantuvalla, maanantain tervetulotilaisuudessa, mehtässä ja Kivijärven rannalla.

Tavoitat parhaiten sähköpostilla. 

Villipeura_logo (4).png
  • Facebook
  • Instagram
lumoamo--9423.jpg

Tilaa kausikirjeemme

Lähetämme vuodessa kaksi tulevaa kautta esittelevää kausikirjettä.

Kiitos tilauksestasi

bottom of page