top of page
IltaKivijärvi.jpg

Matkailu Kivijärvellä ja lähistöllä

Täällä Mehtäpeuran mailla, pohjoisessa Keski- Suomessa, Suomenselän saloilla ja Kivijärven rantuuksilla elämme ja olemme.

Täällä koet erämaaluonnon huikeine vesistöineen ja metsineen. Retkeilet ja vaellat Mehtäpeurojen sorkanjäljissä. Kivikkoisten pirunpeltojen lomassa eteläisen Suomen laajimmalla erämaa-alueella.

Pieni Kivijärven kunta huokuu aitoa maaseutumenoa, missä ihmiset kohtaavat kylillä, luonnossa ja tapahtumissa. Näissä kohtaamisissa kuulet niin menneen viikon kuin menneiden aikojenkin tarinoita. Niissä Kivijärvi elää yhä uudestaan ja uudestaan.

Villipeura_logo (4).png

"Teällä se syvän o."

Villipeurat

Koe erämaaluonto

Helli sielua luonnossa. Täällä missä Mehtäpeuratkin jolkottelevat laajalla erämaa-alueella. Metsissä ja soilla. Lähimmät kansallispuistot Salamajärvi ja Pyhä-Häkki retkeilyreitteineen kutsuvat patikointi- ja vaelluslomalle ja kokemaan luonto sellaisenaan.  Koirasalmen luontotuvalla saat patikointivinkkejä, vuokraat välineistöä ja saat tietoa Salamajärven kansallispuiston luonnosta eläimineen. Talvisin mökkikylän lähellä metsässä sivakoidaan murtomaahiihtäeja kylälle potkukelkkaillen.

Kivijärvi

Laaja Kivijärvi avautuu ja mahdollistaa vedestä nauttimisen, sillä Hannunkiven mökeillä lomailet Kivijärven rannalla, virkistyt uiden, suppaillen ja soutuveneellä soudellen. Vuokraamme myös sähköperämoottoreita.

Kivijärvi on tunnettu kala-apajistaan.

KiviJÄRVI.jpg

Lasten kanssa

Lomalla Hannunkivessä viihtyy koko perhe, niin vanhemmat kuin perheen pienimmätkin. Meiltä voit lainata ja vuokrata ulkopelivälineitä sekä lautapelejä ajanvietteeksi. Läheinen Peltokankaan liikuntapuistoalue tarjoaa omatoimiaktiviteetti- mahdollisuudet eri vuodenaikoina. Lähellä ovat myös Piispalan uimahalli ja Saarijärven Puuhapuisto Veijari.

Keskisuomalainen 16.7.1939
Villipeura_logo (4).png
Matkailupalsta Keskisuomalainen 16.7.1939

"Kelepoa kierteä ja kahtoa."

Lähialueen käyntikohteita

Ota yhteyttä

Hannunkiven lomakylä

Tervetuloa Pohjoiseen Keski-Suomeen mökkeilemään, kokemaan erämaaluonto ja aito maaseutumeno.

Kysy vapaata majoitusta.

  • Facebook
  • Instagram
Villipeura_logo (4).png
  • Facebook
  • Instagram
HannunkiviRespa.jpg

Tilaa kausikirjeemme

Lähetämme vuodessa kaksi tulevaa kautta esittelevää kausikirjettä.

Kiitos tilauksestasi

bottom of page