top of page
Villipeura Tapahtumat herokuva.png

Tapahtumat

 Vuodenkierron mukaiset tapahtumat rytmittävät elämää luonnollisesti. Kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvät kurssit herättelevät ja voimaannuttavat. Näissä tapaat uusia ihmisiä ja opit ehkä jotain uutta.

Hyvinvointiamme tukevaa toimintaa on kaikki mikä hoitaa ihmistä niin kehon, mielen kuin sielunkin tasolla.  Luonto, sen pyhyys ympärillämme ja meissä. Taide moninaisuudessaan. Kokonaisvaltaiset hoidot. Ravinto. Lepo. Liikunta. Tanssi. Yhdessä kokeminen.  Sielun ravinto. Tarinat. Nähdyksi ja kuulluksi tuleminen. Vastuullisuus ja ymmärrys luonnon merkityksestä hyvinvoinnillemme. Näiden äärellä erilaisissa tapahtumissamme Peurantuvalla ja sen ympäristössä.

Tarjoamme myös sinulle tai yrityksellesi mahdollisuuden järjestää pienimuotoisen tapahtuman, kurssin tai  päiväohjelman Peurantuvalla ja sen ympäristössä lomakylän alueella.

Villipeura_logo (4).png

"Tulukaaha mukkaa."

Sinisen vintin jooga

Joka kuukausi

Somaattinen jooga on kokonaisvaltainen kehon ja mielen harjoitus, jossa lähtökohtana on kyky aistia ja tulkita sisäisiä tuntemuksia sekä sen kautta purkaa jännitystiloja ja iki-jumeja.

Joogat

to 23.5., to 27.6., to 25.7. ja to 29.8.

La 01.06.2024
Alkukesän luonnon voimaa -työpajat

Luonto parantaa. Kesän alku on voimallista aikaa vuodenkierrossa. Vehreys valtaa kaiken ja kaikkialla tapahtuu paljon. Tässä hyvinvointipäivässä on kaksi työpajaa: villiyrtit ja oksatyöpaja sekä lopuksi rumpuhoito.

Villipeura_logo (4).png

Ma 17.6. - to 20.6.2024
Het pikkuse hyvveä
-hyvinvointipäivät

Kokonaisvaltainen hyvinvointi on

ihmisen tunne-elämän, kehon, mielen ja henkisen puolen tasapainon tila. Se että tiedostamme itsessämme näitä ja varsinkin sen, että emme ole tasapainossa, on jo avain parempaan oloon ja eloon.

Palette

Ke 10.7.2024
Suuri maalauspäivä

Maalaa ja piirrä Helene Schjerfbeckin syntymäpäivän ja Kuvataiteen päivän kunniaksi.

La 13.7.2024
Itsetuntemusta luonnosta
-retriitti

Avaamme ja herättelemme kehoamme lempeän joogan avulla.

Hiljennymme sisäiselle sanomalle ja tutustumme sisäisen lapsen olemukseen.

Kuljemme luonnon kauneudessa, itseemme tutustuen, syvän sisäisen viisauden tuella. Heittäydymme sisäisen lapsen opetukseen ja teemme harjoituksia luonnossa.

HANNUNKIVI_KESA2018_035.jpg
KoirasalmiHiljaisuus.jpg
Villipeura icons (9).png
Sain viivähtää itseni äärellä, tehdä vahvistavia joogaharjoituksia ja nauttia kiireettömästä viikonlopusta. Erityisen paljon pidin äänimaljarentoutuksesta sekä luontohetkestä.

Marja- Leena

Villipeura_logo (3).png
Tapahtumapaikkamme
Peurantupa
Keskellä Hannunkiven lomakylää sijaitseva Peurantupa ja ympäröivä luonto toimii erilaisten tapahtumien ja kurssien paikkana. 
hannunkivirespa.jpg
Back Massage

Palvelut

Tarjoamme monipuolisia hyvinvointipalveluja Peurantuvalla. Palvelut voivat täydentää tapahtumaan tai kurssille osallistujan hyvinvointipäivää tai mökkilomaa.

Majoitus

Tapahtumissa ja kursseilla tarjoamme korkeatasoisen majoituksen Hannunkiven hirsimökeillä.

Haluaisitko järjestää tapahtuman tai kurssin Peurantuvalla?

Anne Hakkarainen ja Uudistuva yrittäjä -tiimi

Luomme yhdessä hyvinvointia. Tarjoamme paikan pienimuotoisen hyvinvointitapahtuman tai kurssin järjestämiseen. 

Tukena tuotteistuksessa Uudistuva yrittäjä -verkosto ja Hyvinvointiliitto. Verkoston avulla voit myös pilotoida uusia palveluja ja tuotteita.

Uudistuva yrittäjä -logo
Hyvinvointiliitto-logo
Peuranluoma_web-6239.jpg

Tilaa kausikirjeemme

Lähetämme vuodessa kaksi tulevaa kautta esittelevää kausikirjettä.

Kiitos tilauksestasi

bottom of page