Uimaan, mato-ongelle ja lähimetsään

Kesällä alueen hiekkapohjainen, matala uimaranta on lapsiystävällinen ja se must- juttu eikä yhdeltäkään mökiltä liian kaukana. Kivijärven vesistö ja hieno kalakanta mahdollistavat myös perheen pienimpien mainiot kalansaaliit. Mato-onkimiseen Hannunkiven ranta alue on ihanteellinen ja  alueella on erityinen matopaikka. Lomakylän soutuveneet ovat vapaasti käytössä, ja lainaamme pelastusliivejä turvalliseen vesillä liikkumiseen. Luonnontilassa oleva, kaunis mäntymaasto houkuttelee lapsia turvallisesti liikkumaan lähimetsässä.

Liikunnan iloa Peltokankaan liikuntapuistossa

Lähialueella oleva frisbeegolf-rata kutsuu koko perheen yhdessä liikkumaan mukavan harrastuksen äärellä. Vastaanotostamme voi vuokrata frisbeegolfkiekkoja . Peltokankaan liikunta-alue toimii myös erinomaisena virkistysalueena 3 km pituisine pururatoineen ja upeine metsämaastoineen. V. 2014 syksyllä valmistunut hiekkatekonurmi- tenniskenttä palvelee myös vieraitamme samalla alueella ja vastaanotostamme voi vuokrata välineitä.
Hannunkiven alueen nurmikentällä on lentopallo- ja sulkapalloverkot sekä reilu nurmialue muuhun pelaamiseen ja yhdessäoloon. Vastaanotostamme voi vuokrata useita pihapelejä yhteiseen puuhaan.

Retkeilemään Salamajärven Kansallispuistoon

Salamajärven Kansallispuistoon Hannunkivestä on matkaa n. 23 km. Siellä on monenpituisia retkeilyreittejä, ja pääopastuspiste Koirasalmen kaunis kannas Ison ja Pienen Koirajärven välissä on mukava retkikohde koko perheelle. Paikan päällä on iso kota ja muita tulentekopaikkoja.

Talvella koko perhe nauttii talviaktiviteeteista

Koko perhe hiihtämään

Hannunkiven mökkialueelta lähtee eripituisia murtomaahiihtolatuja parhaimmillaan yht. n. 50 km, myös perheen pienimmille on alueen keskellä pieni erityinen lasten latu. Kun jää- ja lumitilanne on hyvä, myös Kivijärven jäälle avataan jääladut. Potkukelkkailu ja luistelu on mahdollista ,jäätilanteen niin salliessa. Vastaanotostamme voi vuokrata  potkukelkkoja ,pulkkia ja lumikenkiä.

Peltokankaan hiihtomaa-alue

Peltokankaan hiihtomaa-alue monipuolistaa koko perheen talvista tekemistä Hannunkivessä. 3 km pituinen valaistu hiihtolatu monipuolisessa metsämaastossa mahdollistaa hiihtoharrastuksen samalla kun muut perheestä voivat laskea mäkeä. V. 2014 avattu laskettelurinne on 130 m pitkä ja 18 m korkea. Se on erinomainen laskettelun harjoitteluun ja hulppea pulkkamäki kaiken ikäisille. Kapulahissillä pienimmätkin lapset pääsevät helposti mäen päälle (hissin teho 5,5 kW). Hissi on toiminnassa talvisesonkikaudella tiettyinä päivinä viikossa.

Kivijärven kunnan liikuntapaikat

Lähin uimahalli ja keilahalli:

Muita uimahalleja lähellä:

Lähin puuhapuisto:

Muita elämyspuistoja:

Lähimmät laskettelurinteet:

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää

Voit myös soittaa tai heittää meille sähköpostia

+358 400 429 915 INFO@VILLIPEURA.FI

Katso myös muut palvelumme

Retkeily

Salamajärven Kansallispuiston monipuoliset ja eri pituiset patikointi- ja vaellusreitit mahdollistavat retket tällä eteläisen Suomen laajimmalla erämaa-alueella. Myös talvella kansallispuistossa voi liikkua esim. lumikengillä.

Lue lisää

Kalastamassa ja metsällä

Kalastuksen harrastajalle Hannunkivi on hyvä valinta, sillä seutu on kuuluisa hyvistä, puhtaista kalavesistään.

Lue lisää

Metsästys

Hannunkivessä yöpyvät myös metsästyksen harrastajat, sillä mm. laajat Metsähallituksen erämaa-alueet houkuttelevat riista-apajille.

Lue lisää

Liikunnan riemua luonnossa

Lue lisää

Virkistäytyen järvellä

Lue lisää