Hannunkivi sijaitsee puhdasvetisen Kivijärven rannalla, jolla pituutta on n. 50 km. Ranta-alueella on useita laitureita, joilta voit pulahtaa uimaan tai nauttia veden äärellä olemisesta.

Kesästä voit nauttia myös soutelemalla Hannonsalmen alueella kauniita saaria kiertäen. Kaikki soutuveneet ovat vapaasti Hannunkivessä majoittuvien käytössä ja perämoottoreita vuokraamme vastaanotosta.

Laajat vesistöt mahdollistavat luontoon tutustumisen myös meloen tai veneillen. Kivijärvi kuuluu Kymijoen vesistön Viitasaaren reitin vesistöalueeseen. Vedet laskevat pohjoisesta Myllyjoesta, Jääjoesta ja Isojoesta Heitjärven kautta Heitjoesta ja Viivajoesta Kuivaselälle ja Kannonkosken kautta etelästä Kannonselälle. Kivijärven altaalla on pituutta n. 50 km ja reitin varrella on useita saaria ja taukopaikkoja. Isommille veneille on Kivijärven satamassa hyvä veneiden laskupaikka.

Veneretki Lintusaareen

Eväsretki Lintusaareen: 65e / hlö sis. Alv 10% (Veneeseen 1-3h) Kesto 3h
 
Veneretki kauniissa Kivijärven maisemissa. Leiripaikkana upean hiekarannan omaava Lintusaari keskellä Kivijärven selkävettä. Grillaamme makkarat sekä juomme pannukahvit luonnon keskellä. 
Oppaana Teemu Nieminen
Ilmoittautumiset 2-3 päivää ennen Hannunkiven vastaanottoon puh. 0400 429 915 tai info@villipeura.fi

Katso myös muut palvelumme

Retkeily

Salamajärven Kansallispuiston monipuoliset ja eri pituiset patikointi- ja vaellusreitit mahdollistavat retket tällä eteläisen Suomen laajimmalla erämaa-alueella. Myös talvella kansallispuistossa voi liikkua esim. lumikengillä.

Lue lisää

Kalastamassa ja metsällä

Kalastuksen harrastajalle Hannunkivi on hyvä valinta, sillä seutu on kuuluisa hyvistä, puhtaista kalavesistään.

Lue lisää

Metsästys

Hannunkivessä yöpyvät myös metsästyksen harrastajat, sillä mm. laajat Metsähallituksen erämaa-alueet houkuttelevat riista-apajille.

Lue lisää

Lapsiperheille

Hannunkiven Lomakylässä viihtyy koko perhe.

Lue lisää

Liikunnan riemua luonnossa

Lue lisää