Ajanvaraukset

Varaa aika
Hannunkiven vastaanotto, puh. 0400 429 915 tai info@villipeura.fi

Selvännäkijän tulkinta

Selvännäkijän tulkinnassa näkijä saa opastuksen henkimaailman kautta ja voi näin auttaa sinua  itseäsi askarruttavissa elämän teemoissa.

Kesto 1 h
Hinta 50 €

Selvännäkijäna Aune Sagulin

Hetki korttien kanssa

Kortit ovat erinomainen tapa tarkastella mielen päällä olevaa asiaa, haastetta tai pulmaa. Kortit voivat antaa uusia näkökulmia ja auttaa oivaltamaan. Ne voivat myös vahvistaa ajatuksiasi ja päätöksiäsi.

Hetki korttien parissa -tapaamisessa voit jakaa ajatuksiasi ja tuntemuksiasi juuri sen verran kuin tahdot. Tulkinnassa käytetään työkaluinani oraakkeli- ja tarotkortteja, joiden viestejä tulkitaan Sinulle sekä intuitiivisesti että opaskirjan avulla.

Kesto 30 min
Hinta 35 €

Korttitulkinnan tekee Löytöläntytär, Marja Suominen

Astrologiset tulkinnat

Tulkinta I

Astrologia on yksi tapa löytää sitä valoa sisältämme ja niitä piileviäkin piirteitämme ja vastaavuuksiamme , jotka auttavat meitä ymmärtämään paremmin toimintaamme ja ajatteluamme. Vuorovaikutteisessa tulkinnassa tunnustellaan kartaltasi nousevia energioita, elementteja, prinsiippejä ja tunnelmaa.

Kesto 2 h
Hinta 80 €

Tulkinta II

Astrologia on yksi tapa löytää sitä valoa sisältämme ja niitä piileviäkin piirteitämme ja vastaavuuksiamme , jotka auttavat meitä ymmärtämään paremmin toimintaamme ja ajatteluamme.
Tämä tulkinta on laaja kirjallinen tulkinta, jossa keskustellaan ensin ( kasvotusten tai puhelimitse ) ja sen jälkeen tehdään kirjallinen tulkinta kartan energioista, elementeistä, prinsiipeistä ja tunnelmasta. Lopuksi keskustelu tulkinnasta ( 1h ).

Kesto 1h
Hinta 160 €

Astrologiset tulkinnat tekee Anne Hakkarainen

Ajanvaraukset

Varaa aika
Hannunkiven vastaanotto, puh. 0400 429 915 tai info@villipeura.fi

Katso myös muut palvelumme

Kosmetologin palvelut

Olo- Hyvän olo-tilassamme nyt tarjolla joka tiistai myös kosmetologin palveluita.

Lue lisää

Jalkakylpy­seremonia

Löytöläntyttären Nordic Goddess Ceremony seremoniajalkakylpy on kuin siirtymäriitti, voimaannuttava hetki itselle, joka sopii tukemaan niin elämän juhlistuksen hetkiä, muutoksen tuulia kuin rentoutumisen tarvettakin.

Lue lisää

Baby balance -hoito

Vauvahierontaa Baby balance ja vyöhyketerapian ottein.

Lue lisää

Ihana hetki sinulle -hoito

Salli itsellesi ylellistä hemmottelua joko arjen keskelle tai juhlahetkeen. Tämä hoito sopii hyvin myös odottavalle äidille.

Lue lisää

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on ihana lempeä ylävartalon hemmotteluhoito, jossa käsitellään käsivarret, hartiat, olkapäät, niska, rintakehä, hiuspohja, korvat ja kasvot

Lue lisää

Tervetuloa Hannunkiveen

Alun perin suuren Peltokankaan tilan päärakennuksena toimineessa, 30-luvulla rakennetussa arvokkaassa ja idyllisessä puutalossa palvelee vieraitamme nykyään Hannunkiven kotoisa vastaanotto.

Lue lisää

Olemisen onnea PeuranTuvalla

Hannunkivessä lomailijat pääsevät nauttimaan vanhan, 30-luvulla rakennetun Peltokankaan tilan päärakennuksessa toimivan rennon taide- ja hyvinvointikahvilan tunnelmasta, taiteesta ja kahvilan antimista.

Lue lisää

Hieronta

Koulutettu hierojamme Jukka Ruusuvirta ottaa vieraamme vastaan Olo Hyvän olon tilassamme Hannunkivessä.

Lue lisää

Jalka- ja käsihoidot

Hyvän olon tilassamme nyt myös jalka- ja käsihoidot. Kosmetologi ja jalkahoitaja Marika Pasanen tarjoaa palveluitaan joka tiistai.

Lue lisää

Vyöhyketerapia

Lue lisää