top of page
lumoamo--9593.jpg

Anne Hakkarainen

Olen Anne Maarit Hakkarainen. Elämälle utelias ihmettelijä, äiti, taiteilijasielu, jota inspiroi ihminen luonnossa ja luonto ihmisessä. Jatkuvasti muuntuva elämä kaikkeudessaan. Niin ihmisyys kuin jumaluuskin meissä jokaisessa. Sisäinen viisaus, intuitio, vahvasti toimintaani ohjaten.

 

Sytyn ja iloitsen yhdistämisen oivalluksista, erilaisten asioiden sekä teemojen ja ajan laadun synkroniaymmärryksestä – uusien kombojen synnystä. Todeksi tekemisestä arjen toimintaan. Tunnen elämän mielenkiintoiseksi ja kokonaisvaltaiseksi kudelmaksi, jossa kaikki liittyy kaikkeen.

 

Koen kulkevani esivanhempieni polkua heiltä tiedon ja pyhän kutsun saaneena taiteen, kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, tietäjyyden ja jatkuvan luomisen tiellä. Lähisukuni juuret ovat Suomenselän erämailla, Kivijärven ja Keiteleen rannoilla, missä saan nyt asua ja elää vahvasti mukana luonnon sykleissä. Olen mehtäsuomalaisten ja karjalaisten sukujen jälkeläinen.

 

Koen ihteni myös veden ja tuulen tuomaksi etsijänomadisieluksi, jonka sisällä sykkii niin skandinaavinen verenperintö kuin pyhiltä vuorilta annettu tunne ja vaikutus sekä näistä kaikesta kokemuksen kautta syntynyt sydämen tieto.

 

Elämän opissahan täällä ollaan, mutta olen opiskellut myös artenomiksi, läsnäolo-, meditaatio- ja luontoyhteysohjaajaksi, astrologiksi ja innovoivaksi tuotekehittäjäksi. Lisäksi minulla on opintoja erilaisista taide- ja kulttuuriopinnoista, itsetuntemuksen menetelmistä, luontaishoidoista ja yritysjohtamisesta. Minulla on pitkä yrittäjäkokemus matkailu-, tapahtumatuottaja- ja palvelualalla.

 

Yksi sielun tehtävääni on, että haluan antaa mahdollisuuden osaamisen näkyväksi tulemiseen yhdessä tehden ja luoden. Paikallisten ja lähialueen toimijoiden kanssa. Niin sydämeni sykkii näille juurilleni tällä alueella.

 

Alma Peuranluoma

 

Peuranluoman äiti Mehtäpeura, mystisen DeerMotherin tytär, on kulkenut sielun oppaanani yhdistäen kaikkea elämäni aikana oppimaani ja kokemaani uudella tavalla ja uudeksi luoden. Ammennan syvästä luontoyhteydestä, kansanperinteestä, suomen kielestä ja maailman mytologioiden aarteista. Yhtä lailla niin henkisestä kuin fyysisestäkin sukujatkumostani. Jo tapahtuneesta ja vielä tapahtumattomasta. Kaikki kun limittyy kaikkeen ja eri tason maailmat universumissa ovat minulle totta.

 

Peuranluomassa yhdistyy kaikki nämä elämäni opit ja eletyn elämän kokemukset, joista haluan nyt jakaa kanssamatkaajilleni taiteessani, tapaamisisissa sekä erilaisen yhteisen toiminnan kautta.

 

Alma Peuranluoma on sieluminäni. Blogissani voit seurata sieluntuntojani, luontoyhteyttäni, astrologista ajankuvaa ja sitä kuinka koen ja näen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin.

 

#peuranluoma

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page