top of page
Antler in Nature

Peuran tarina

Tarinamme Hannunkiven lomakylässä alkaa vuonna 2002 pitkän matkan jolkotelleen Mehtäpeuran kolistellessa lomakylän vastaanoton ovea Kivijärvellä. Tämä Suomenselän laumasta erottautunut Mehtäpeura asettuu Peltokankaalle, ensin vähän tunnustellen uutta kotiaan. Vuonna 2003 syntyy Villipeura Oy  perheyrityksenä tuottamaan avainpalvelun lomakylälle.

 

Vuosien saatossa Mehtäpeura viihtyy niin hyvin Kivijärven rantuuksilla, että kutsu käy laajentamaan yrityksemme toimintaa kokonaisvaltaiseksi palveluntuottajaksi myös siivous- ja kiinteistönhuollon puolelle. Samalla luoden jo Peurantupaa ja sinne kahvilaa, missä Mehtäpeuran maille saapuvat lomailijat voisivat pysähtyä olemaan ja viihtymään.

Mehtäpeura suuntaa sarvensa taivaalle ja kuopsuttaa sorkillaan maata vielä vuosien jälkeenkin. Ikäänkuin tunnustellen seuraavaa. Niinpä tänä päivänä meitä Villipeurassa ohjaa kutsu palvella ja  mahdollistaa kokonaisvaltaisten hyvinvointipalvelujen kautta kanssaihmisille hyvä olo niin kehon, mielen kuin sielunkin tasoilla.

 

Tokissahan se Mehtäpeurakin käy ja yhdessä toimii. Niin mekin teemme näkyväksi kanssatekijöiden hyvinvointiamme edistävää työtä ja osaamista erilaisten tapahtumien ja ohjelmien myötä. Verkostoissa ja heimoissa on vahvuutemme ja yhteistyössä elomme voima.

Kaikkea tekemistämme ohjaa Mehtäpeuran hengessä aito kohtaaminen, läpinäkyvyys, herkkyys nähdä, rakkaus ja välitön meininki. Kaikessa luontoa, meille kaikista tärkeintä, kunnioittaen ja sen merkityksestä kertoen.

 

Tervetuloa Villipeuran huomaan!

bottom of page