top of page

Auringonpimennys ja Uusikuu OinasAuringonpimennys ja Uusi Kuu.


Auringonpimennys on tähtitieteellisesti se hetki kun Kuu, Maa ja Aurinko asettuvat kohdakkain ja näin Auringon valon pääsy estyy Maahan. Astrologisesta tämä ajankohta on ylilatautueen Uuden kuun aika. Ikäänkuin vahvistaen Uuden kuun vahvoja uudistumisen ja uusien alkujen energiaa. Kaikki muutosopotentiaali myös kollektiivisestikin on nyt läsnä, kun Auringon valo nousee uudelleen pimeästä, varjostaan.


Käsillä on voimakas kosminen tapahtuma, joka katalysoi kollektiivista aloitusta ja tuo samalla voimakkaita mahdollisuuksia todellisuutemme radikaaliin uudistamiseen. Tähän aikaan voi liittyä elämää mullistavia muutoksia. Läpimurtoja. Ovien avautumista. Syvempään omaan totuuteemme. Uusi kuu Oinaan tehdessä samalla tarkan yhteyden Khironiin. Arkkityyppisesti haavoittuneeseen parantajaan, Maverickiin ja opettajaan. Näinpä avain oman tai kollektiivisesti maailman muutospotentiaalin ymmärtämiseen voi löytyä juurikin niistä haavoista ja kivusta, jotka näyttävät ratkaisemattomilta. Ja juuri siellä onkin oman voimamme portaali. Siellä se tärkein tieto ja viisaus. Käännekohtaan, vanhoista ajattelutavoista vapautumiseen ja paranemiseen on nyt täydellinen hetki.


Pohjoissolmu on nyt juuri Oinaan merkissä, mitä tämä aika aktivoi myös. Solmut yhdistetään kohtaloomme, karmaan ja sielun evoluutioon suuntana se missä Pohjoissolmu on. Oinaan energia on tuli energiaa meissä. Siihen liittyy vihkimys, riskinotto, uudestisyntyminen ja uusi alku. Se sysää kokeilemaan tuntematonta. Siinä ruumiillistuu sisäinen soturi. Se kysyy meissä miten olemmekaan oman elämämme johtajia ja olemmeko valmiita kulkemaan polkua, jota kukaan ei ole koskaan ennen kulkenut ja johon vaistoihimme luottaminen nyt ohjaa. Sisäisen pyhän tulemme ohjatessa ja alkemioidessa haasteemme. Samalla Oinas energia meissä kysyy millainen suhde meillä on vihaan. Tietoinen ja terve vihasuhde ihmisessä on oman voiman takana. Epäterve ,mitä tämä aika näyttää kollektiivisesti nyt paljon, saa aikaan ylenmäärin vain pahaa.


Nyt on aika kollektiivisestikin yhteisöllisten haavojen kohtaamiselle ja uudenlaiseen esiinnousuun uudistuneena. Niin yhtä me kaikki täällä olemme. Tämä aika antaa tilan ja buustin sopimaan , ymmärtämään ja pitkäaikaisten riitojen ja systeemisten ongelmien ratkaisuun.


Tämä Oinas tuli, herännyt itseluottamus on hyödynnettävissä kaikkeen hyvää luovaan tässä maailmassa. Niin rauhan tekoihin kuin valon ja rakkauden lisäämiseen. Kuin huhtikuisena virtapiikkinä herätyssoittoon, jolloin olemme valmistautuneempia muutoksiin, sillä tämän kosmisen tapahtuman voimakkuus pakottaa miettimään, mitä pitää säilyttää ja mitä vapauttaa, muuttaa tai lopulta tuhota, jotta uudelleensyntymä voi paljastua. Ja se mikä paljastuu, on sieluntehtävämme täällä.


Pelotonta ja uraa uurtavaa Oinas aikaa Khiron parantajan huomassa, Menneet vapauttaen synnynnäistä viisautta käyttäessämme, sillä valo ja oma voima on jo meissä !


 


0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page