top of page

Astrologista ajankuvaa Uranus ja Jupiter
Astrologista ajankuvaa.


Olemme siirtyneet nyt alkusysäyksen antaneesta Oinas ajasta juuri maadoittavaan ja perustuksia rakentavaan Härkä aikaan. Nyt vahvistetaan kaikkea sitä mitä Oinas tuli sai aikaan. Hidastamalla ja sulattamalla yhteen sitä mihin sielun kutsu niin huutaa ja pyytää. Rakennetaan perustaa visioille, integroidaan muutosta ja syvennetään suhdetta fyysiseen kehoon ja suhdettamme luontoon, kun entistä voimallisemmin avautuva kevät kutsuu liikkumaan ja koskettamaan ÄitiMaata ja aistimaan kevät energian niin ulkona kuin sisällä meissä. Oinaan toimintaan nostattamasta tulienergiasta on siirrytty tietoisuuteen siitä, että elämä on säilytettävä ja niinpä luontaiset selviytymisvaistomme nousevat sisältämme kysyen, mitkä ovatkaan perustarpeemme ihmisinä täällä. Mikä on meille välttämätöntä ja missä kaikessa voisimme olla omavaraisia ? Mikä kaikki elämässämme on kaikista tärkeintä ? Ja olemmeko myös avoimia vastaanottamaan mitä meille annetaan ja pysähtymään jokapäiväisen hyvän äärelle ? Näkemään kaikki hyvä yksinkertaisuudessa ja perusarjessa . Hidastamaan olemisen äärelle. Tässä maailman tilanteessakin...oma voimamme on siellä.


Näin huhtikuun lopulla Jupiter ja Uranus on läheisesti yhteydessä myös Härän merkissä. Syvällinen muutosaika on ollut käsillä jo jonkin aikaa ja viimeksi tämä yhtymä Härässä on ollut v 1941. Ikäänkuin ihmiskunta käynnistyisi nyt uudelleen. Missä Jupiter laajentaa, siellä Uranus mullistaa. Näin Härän energioissa meitä kutsutaan muistamaan tasapainon tila. Mikä laajenee ja mikä on hyvä säilyttää. Kasvattamaan resursseja viisaasti, investoida sisäiseen lahjaamme ja arvostamaan elämän konkreettisia puolia sellaisenaan. Tunnustaa perinteen ja kestävyyden arvo. Minkälaista on ekologinen ja kestävä kasvu ? Miten voisimme luoda entistä harmonisemman suhteen luontoon ja sen myötä samalla itseemme ?


Jos Jupiter kutsuu kauniin uskon ja luottamuksen virran elämäämme, niin Uranus avaa näkömme, vetää sisään potentiaalia ja ideoita. Ottamaan askeleita mitä meitä ohjataankin ottamaan ja missä aito kutsumuksemme on. Ravistelemaan status quota, haastamaan peruskäsityksemme turvallisuudesta, mukavuudesta ja arvoista. Jos tässä ajassa on häiriöitä rahasektorilla, niin maatalouden ja ympäristönsuojelun teknologian kehitys ottaa nyt isoja harppauksia. Uudelleen määrittely turvallisuudellemme voi kutsua meitä etsimään enemmän vapautta aineellisen olemassaolo tietoisuuden, elämäntapauudistumisen ja näin arvomuutostenkin kautta.


Tämä ulkoplaneettojen tapaamisen vaikutus kaikuu maailmoihimme ja ulottuu syvälle elämäämme. On henkisten ja luovien läpimurtojen aika ja kun suuntaamme tämän vahvan laajentumisenergian hyvään ja tasapainoa luovaan, tämäkin haasteellinen, jyskyttävä energia ohjaa ihmiskuntaamme niiden innovaatioiden, uudelleen rakentamisen ja kehitysaskeleiden ääreen, jotka harmonisoivat elämää tällä Maa planeetalla.


Kuukin kasvaa nyt kohti Skorpioni Täysikuuta...rehellisen intensiivisen energian äärellä ollaan.


0 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page