top of page

Uusikuu Kaksoset

Kuun kierrossa olemme saapuneet hetkeen , jolloin Aurinko valaisee Kuun meistä poispäin olevaa puolta ja näin Kuu on piilossa meiltä. Nyt kesäkuun Kaksoset energioissa vaikuttaen erityisesti muuttuviin merkkeihin ( Kaksoset, Neitsyt, Jousimies ja Kalat ) asteissa 16´17. Niillä elämänalueilla missä kyseiset eläinradan merkit meillä sijaitsevatkaan.


Tässä Kaksoset ilmaenergiassa on kutsu mentaalipuolen tutkimiseen. Voimme saada uuden ymmärryksen itsestämme, suhteistamme ja tämän kautta todellisuudesta, kun vain maltamme hiljentää ajattelevan mielemme ja siirtyä katsomaan sisällemme. Miten ajattelemme, millainen suhde meillä on oppimiseen ja uuteen tietoon, kuinka kommunikoimme ja millaista sisäistä dialogia käymmekään. Tämä elohopeaa sisältävä Uusikuu herättää kyseenalaistamaan ja uteliaisuuteen. Kaksoset edustaa myös dualismia. Ymmärtämään valo ja pimeä. Maskuliini ja feminiinivoimat yhtälailla meissä kaikissa. Hyvä ja paha toistensa yhteydessä . Ykseydessä. Kokemaan maailmaa näin eri linssien läpi. Puolensa kummastakin polariteetista löytäen keskittäen älyllisen mielen liikekin nyt rauhaan ja rakkauteen. Sopuun ja ymmärrykseen.


Kaksoset energia on vahvana nyt siksikin, että sen lisäksi että Aurinko ja Kuu ovat nyt siinä, myös Venus, Merkurius ja Jupiter ovat samassa merkissä . Jupiterin laajentavan vaikutuksen jatkuessa vielä noin vuoden. Uudistamisen energioissa ollaan.Ideoiden hersyttelyssä ja tietoisuuden kasvussa siinä miten olemme vuorovaikutuksessa ja dialogissa kaiken ympäröivän kanssa. Älyämme stimuloidaan nyt vahvasti. Kuitenkin muistuttaen , ettemme hämmennä liian monien asioiden, negatiivisen uutisoinnin ja kiinnostuksen kohteiden kanssa. Liika hajottaa ja ajatteleva mieli on hyvä hiljentää, jotta kuulemme sisäisen tiedon. Sen sydämen viisauden. Niinpä priorisointi on nyt paikallaan. Tätä meille viestii myös Saturnus Kaloissa energia, joka kysyy rajojemme tiedostamista kaiken kollektiivisen surun ja tietotulva määrän navigoinnissa. Säilyttämään sisäinen rauhan tila tässä maailman tilanteessakin.


Seuraavat kaksi viikkoa tässä Kaksoset energia-ajassa myös Pluto, Neptunus ja Jupiter pikkukolmiossa luovat positiivista ja kosmista sosiaalisen laajentumisen energiaa. Voimme tutkailla omien sanojemme ja ajatustemme voimaa. Näin uudistaa suhdettamme mieleemme ja huomata mitä tapahtuukaan, kun muutammekin tapaamme havaita todellisuutta.


Uusi taso ymmärtää on näin totta.
5 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page