Hiihtoloma Hannunkivessä.
Mökkeilyä luonnon rauhassa. Talven riemua laduilla, kaukalon jäällä ja pulkkamäessä. Potkukelkkailua, retkelle lähikansallispuistoon tai vaikkapa Piispalaan uimaan . Lämmin kaakao ja lähileivonnainen Peurantuvalla. Kokonaisvaltaisen hoidon, terveysmehtäretken tai luontojoogan jälkeen takkatulille ja mökin saunaan. Pieni hetki talvisen tähtitaivaan alla terassilla ja unten maille. Lepoa, rentoutumista ja luonnossa liikkumista se loma Kivijärvellä on. Sitä mitä niin keho, mieli kuin sielukin kaipaa lomalla.
Tervetulotilaisuudessamme maanantaisin klo 11- 12 kuulet Hannunkiven tarinan, paikallisista lähialueen palveluista ja käyntikohteista lähellä. Samalla tapaat muita Hannunkiven loman valinneita kahvittelun lomassa.
Peurantupa ja Hannunkiven respa palvelee ma ja ke 11-16 ja to,pe ja la 15- 19 . Myymälästä käsitöitä, taidetta ja hyvinvointituotteita muistoksi tai kotiinviemisiksi. Lainaamostamme kirjallisuutta ja lautapelejä ajanvietteeksi.
Ke 28.2 Kalevan päivän viettoa Hannunkivessä klo 10-18 .
Alk klo 10.00 Lumikammin rakentaminen Hannunkiven alueella.
Kurssilla opit kuinka rakentaa turvallinen lumikammi hätämajoitteeksi tai lasten iloksi kotipihaan. Hinta 20 €/ hlö tai 45 €/perhe .
Terveysmetsäretki klo 13- 14.30. Helmikuiseen luontoon keskittyvä Terveysmetsäretki johdattaa meidät pysähtymään ja havainnoimaan talvisen luonnon tarjoamia hyvinvointiamme edistäviä vaikutuksia. Hinta 25 €/ hlö.
Nämä molemmat ohjelmat vetää luontoalan yrittäjä, seikkailuohjaaja, Terveysmetsopas ja Taidekasvattaja ( FM ) Heidi Pasanen . Ennakkoilmoittautuminen viim ma 26.2 respaan.
Luontojoogaa Hannunkiven alueella ke 21.1, ma 26.2 ja ke 6.3 klo 14-15. Hinta 15 e/hlö. Vetäjänä elämysohjaaja ja hoitaja Marja Suominen. Ilm. respaan.
Monipuolisten hoitojen varaukset: www.villipeura.fi/ajanvaraus
Kivijärven latuverkoston ja pulkkamäen info : www.kivijarvi.fi/sivistys/latutilanne
Peltokankaan hiihtomaa- alueen hissit käytössä viikolla 8- 10. Hissin käyttöajat ja lisätietoa liikuntapaikoista Kivijärvellä www.kivijarvi.fi/sivistys/liikuntapaikat
Lounasruokala Järvenhelmi avoinna ma -pe 11- 13.
Lähiuimahalli, keilarata , yleisöluisteluvuoroja , Piispantuvan ruokala ja Pieneläinkoti Pihka: www.piispala.fi
Salamajärven kansallispuisto : www.luontoon.fi/salamajarvi ja www.koirasalmi.fi
Huom! Saapuminen Koirasalmeen Perhon kautta ( ei talvikunnossapitoa Kivijärvi- Koirasalmen tiellä )
Pidätämme oikeudet ohjelmatietojen muutoksiin.
Nyt pari mökkiä vielä vapaana viikolle 8- 10. Koko viikoksi tai lyhyemmäksi aikaa. Tai huikea Niliaittakokemus meiltä vuokrattavissa myös. Kysy lisää puh 0400 429 915 ( aukioloaikoinamme ) tai info@villipeura.fi . Täältä majoitusinfo www.villipeura.fi/majoitus .