Laskeudu pimeän syliin pe 25.- su 27.11.2022
Marraskuu ja pimeys. Miten paras aika oman itsen kuuntelemiselle ja hoivalle. Aika antautua huolenpidolle joogaten, rentoutuen ja hiljentyen. Aistien marraskuinen metsäluonto , nauttien seremoniajalkakylvystä ja viettäen aikaa hiljaisuudessa. Samalla leväten täysihoidossa: maukkaan kotiruoan meitä raviten ja hirsimökin tunnelmassa hyvin nukkuen. Saat nyt luvan laskeutua pimeän syliin lempeässä ohjauksessa.
Ohjelma:
pe 25.11 klo 18- 19 saapuminen ja majoittuminen
klo 19 tervetulotulet ja alkuhiljentyminen
yininen iltajooga
äänimaljasyvärentoutus
iltapala
la 26.11 klo 8.30 herättelevä lempeä aamujooga
klo 9.30 aamiainen
klo 11.00 luontohetki/ -kävely, riippuen kelistä luontomandala tai
aistiharjoitus
klo 12.30 lounas
klo 15.00 vapaa liike ja rumpurentoutus
klo 16.30- päivällinen
Klo 19.00 – 21.00 Seremoniajalkakylpy ja äänimatka
Saunominen mökillä.
su 27.11 Klo 9.00 aamiainen
Klo 10.00 herättelevä hathajooga
klo 11 retriitin päätös , tulien sammutus, hiljentyminen ja
loppupiiri
klo 12 lounas
Kotiinlähtö
Retriitin ohjaajat:
Anette Hietalahti, joogaohjaaja, hyvinvointivalmentaja TCA, äänimaljahoitaja
” Ohjauksissa minulle on aina tärkeää luoda turvallinen tila, jossa jokainen osallistuja uskaltaa aidosti pysähtyä kuulemaan itseään, kehoaan ja sisäisyyttään. Turvan tunne on tärkeää, jotta kaikkein herkimmätkin osat
meistä saavat tulla kohdatuksi ja kuulluiksi. Ohjauksessani korostuu lempeys, itsen kunnioittaminen, hyväksyntä ja armollisuus. Jokainen meistä tarvitsee elämäänsä suvantopaikkoja, joissa pysähtyä, levätä ja
elpyä. Vahvistua ja oivaltaa. Avautua elämän merkityksellisyydelle ja pyhyydelle. ”
Marja Suominen, naistenpiirien vetäjä, luonnonlapsi ja utelias maailman tutkailija. Löytölän tytär, joka rakastaa tarinoita, luontoa, arjen juhlavuutta ja elämän pieniä ja suuria ihmeitä. ” Toivon että voin johdattaa myös sinut taianomaisiin hetkiin ja oman luontosi äärelle ”
Anne Hakkarainen, läsnäolo-ja luontoyhteysohjaaja, lomakylän emäntä , taiteilija ja Peuranluoman emo .” Läsnäolon tila on minulle lähtökohta siihen, että voimme hyvin. Kun hiljennymme ja olemme tietoisia kehossamme, sisäisen äänemme kuuleminen on mahdollista, voimme kokea kaikki tunteet, kaikki ajatukset ja olla silti rauhallisia. Myös intuitiomme ääni on selkeämpi hiljaisuudessa. Tätä haluan ohjauksissani ruokkia ja tälle antaa tilaa. ”
Retriittiin sisältyy kasviruokapainoitteiset Kotileipomo Estellan ruokailut: pe iltapala, la aamiainen, lounas ja päivällinen ja su aamiainen ja lounas. Mikäli sinulla on ruoka-aineallergioita, ilmoitathan ne ilmoittautumisen yhteydessä.
Majoittuminen on Hannunkiven lomakylän mökeissä jaetuissa huoneissa. Lisämaksusta mahdollista varata myös 1 hh majoitus tai voit valita majoituspaikaksi myös upean Niliaitan. Kaikissa mökeissä on täysvarusteltu keittiö, pedatut pedit ja sauna. Majoitusvaihtoehdoista lisätietoa: www.villipeura.fi/majoitus .
Retriitin hinta: EARLY BIRD 300 e ( ennen 22.10 varauksista ) ja tämän jälkeen 334 e / hlö ( sis. Alv ) Mikäli olet opiskelija, työtön tai eläkeläinen – 10 % retriitin hinnasta ( todiste esitettävä ).
Paikkoja on rajoitetusti . Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme laskut spostiin ja maksun näkyessä meillä, paikka retriitillä vahvistuu. Osallistujilla oma vastuuvakuutus. Peruutusehdoissa noudatamme yleisiä ohjelmapalveluvarausten peruutusehtoja.
Ota mukaan: avoin mieli, mukava asu, ulkoiluvaatteet ja kengät, juomapullo ja halutessasi iltapalaa . Sinisellä vintillä on valmiina joogamatot, bolsterit ja viltit.
Lisätiedot ja ilmoittautuminen viim. 12.11.2022: spostilla anne@peuranluoma.com tai p.040 775 89 10
Olet lämpimästi tervetullut Pimeän syliin Kivijärvelle ❤
Retriitin organisoijana ja vastuullisena järjestäjänä : Peuranluoma | Villi Peura Oy