Mitä voimaeläimet ovat ja mitä ne meille kertoo ? Miten se ilmenee sinulle ja mitä kertoo ? Mitä on eläinkommunikaatio ? Haluaisitko tietää kuka hän on sinulle ja miten voit hyödyntää voimaeläinytietouttasi ?

Tässä työpajassa tunnistamme ja kuulostelemme omaa voimaeläintä ja tutustumme voimaeläin symboliikkaan. Tutkimme voimaeläimen merkitystä tukena ja voimaa antavana elämässämme. Lähestymme voimaeläintämme heittäytyen rennolla ja hauskalla tavalla oman sisäisen tutkimisen ja erilaisin luovan tiedon haun menetelmin.

Tämä voimaeläinten matkassa päivä on ensisijaisesti rentouttava päivä, jossa saat käyttää intuitiosi voimaa, nauttia yhteisestä matkasta ja seikkailusta yhdessä Maahismummon ja Alma Peuranluoman kanssa. Rakastamme itseilmaisuharjoitteita, meditaatiomatkoja ja olemme luoneet harjoitteita, joilla pääset matkustamaan sisäisen äänesi kautta, löytäen voimaeläimesi , tai oman voiman eläimesi.

Olet sydämellisesti tervetullut kuuntelemaan voimaeläinten viestintää. Autamme sinua kuulemaan ja näkemään paremmin, kokemaan ja tuntemaan. Tule nauttimaan yhdessä olosta ja rentoutumisesta Hannunkiven Sinisellä vintillä.

La 23.3.2024 klo 11-17 Voimaeläinten matkassa

Peurantupa, Hannunkiven lomakylä, Kivijärvi

Klo 11.00 kokoontuminen Siniselle vintille ja alkupiiri

Klo 11.30 Rentoutushetki ja erilaisin työtavoin tuotuja harjoitteita. Inspiraation herättelyä.

Klo 13.00 Tauko.Tarjoamme kahvia, teetä ja mehua, sekä naposteltavaa. Omat eväät mukaan.

Klo 14.00 Rentoutushetki ja syvennämme tietoutta. Symboliikkaa. Tarinoita.

Klo 15.30 Yhdessä jakaminen ja loppupiiri.

Klo 16.30 kotiin tai mökille lähtö.

Hinta 160 e/hlö (sis, ohjauksen, materiaalit, naposteltavan)

EARLY BIRD HINTA, kun varaat ennen 15.2.2024 on hinta vain 140 e/ hlö. 

Paikkoja rajoitetusti. Tapahtuma toteutuu, jos osallistujia on 6 hlö.

Muuta huomioitavaa:

– Ota mukaan omat eväät, rennot vaatteet sisälle ja myös ulkoiluvaatteet sään mukaan. Villasukat ja juomapullo on myös hyvä olla. Kaikki muu tarvittava löytyy paikan päältä.

– Mukaan kauempaa – majoitus mahdollisuus : tarjolla jaettu mökkimajoitus Hannunkiven lomakylän mökeissä edulliseen hintaan 40 e/vrk. Majoitusvaraus ilmoittautumisen yhteydessä. 

Lämpimästi tervetulleeksi toivotamme sinut,

Maahismummo ja Alma Peuranluoma  

Ohjaajat:

Maahismummo – Satu Välipakka

Minulle luonnon läheiset asiat, mytologia ja kansanperinne oppaanani ovat luonnollisia asioita. Olen maalannut vuosia maahisia ja luontoa sadunomaisin teemoin tarinoihin kytkeytyen.  Rakkaudesta luontoon, luomiseen, oman mummoni pyhään viisauteen ja muistoihin, minussa elävään mummon pehmeyteen ja lempeyteen, syntyi Maahismummokin. Maahismummo kertoo tarinat ja maalaa taulut, hoitaa villiyrteillä, valmistaa mummon kotikutoiset käsityöt ja ohjaa sinut erilaisten hoitojen ja intuition maailmaan monenlaisin eri tapahtumien, työpajojen ja kurssien kautta. ”

www.maahis-mummola.webnote.fi

Alma Peuranluoma – Anne Hakkarainen

Minulle peura on ollut hyvin läheinen kauan aikaa ja koen eläimen niin oppaakseni kuin voimaeläimeksenikin. Lisäksi aika ajoin elämääni ohjaamaan ja ilostuttamaan on noussut muitakin ystäviä eläinmaailmasta. Alma Peuranluoma syntyikin sisäisestä viestistä, jonka kautta ilmennän niin astrologiaa, luontoyhteyttä kuin kuva- ja sanataiteenkin saloja. Itse näiden avulla voimaantuneena ja aina uutta löytäen haluan nyt jakaa kokemaani ja oppimaani eri tavoin ”

www.peuranluoma.com

Päivän päätteeksi, sinulla on mahdollista varata aikoja hoitoihin ja tulkintaan:

Maahismummon hoidot:

( hieman alennetusti päivän jatkumona. Aikoja varattavissa klo 18-22 ) :

Koko kehon rentouttava hoito 1 h 50 e (norm 55 e)

Hoidossa käyn  lempeästi keinutellen ja painellen koko kehosi. Keinuttelu irrottelee lempeästi kalvoja, sekä rentouttaa jumeja. Lisäksi mieli rentoutuu. Hoito tehdään peiteltynä, vaatteet saa olla päällä. Hoito tehdään hoitopöydällä. 

Energiahoito/Reiki 1 h 45 e (norm. 50 e)

Rentouttava hoito, jossa saat pötkötellä peiton alla. Teen hoidon lempeästi koskettaen. Hoito ohjautuu sinulle juuri sopivana. Välitän hoidossa nousseet viestit hoidon lopussa.

Alman Peuranluoman astrologiset tulkinnat:

( aikoja varattavissa klo 18- 22 )

Sielunkartta tulkinta 1h 50 e

Astrologia on yksi itsetuntemustutkailun tapa löytää niitä piileviäkin piirteitämme ja vastaavuuksiamme., jotka auttavat meitä ymmärtämään paremmin toimin- taamme ja ajatteluamme. Teen tämän lyhyen tulkinnan syntymäkartastasi, jossa vuorovaikutteisesti kerron kartaltasi nousevia energioita, elementtejä ja tunnelmaa. Tulkintaa varten tarvitsen tarkan syntymäajan ( päivä ja kellonaika sekä syntymäpaikka ).

Lisäinfo, ilmoittautumiset ja päivän hoitoaikojen varaukset viimeistään 9.3.2024 :

Anne Hakkarainen, info@villipeura.fi , puh 040 775 89 10