HannunkiviJuhannus2018

Hannunkiven Juhannus 2018

Yöttömän yön juhlaa Kivijärvellä Hannunkiven Lomakylässä ! Pe 22.6 klo 22 komia kokko Hannunkiven rannassa ( m35 lähellä) klo 23- 04 ulkostagella Rock´n Rollas – tiukkaa musaa ja löysiä jätkiä, Bäddingistä Billy Idoliin Liput : 10 € La 23.6 klo 21- 02 terassikaraokea koko kesäilta. Vapaa pääsy. Tuvan keittiö avoinna: To 21.6 klo 14- 21 […] Lue lisää »

PääsiäinenKollaasi2018

Hannunkiven Pääsiäinen 2018

Se on kevät ja Pääsiäinen Tule Hannunkiven lomakylään Kivijärvelle viettämään Pääsiäisen aikaa . Nauti kevään saapumisesta hiihtäen, jäällä kävellen, ravintolassamme hyvästä musiikista ja ruoasta nauttien ja rentoutuen korkeatasoisella mökillä Ja Tuvalla taattua covermeininkiä by Goodstuff. Lahtelais- pohjalainen duo ( Marko Karnila ja Kalle Suhonen) plays iskelmä, suomipop ja rock. Liput : 6 € Happy hours […] Lue lisää »

Vappu2018

Hannunkiven Vappu 2018

Kevättääkö ? Kesää kohti hilpeillä Vappujuhlilla ! Ma 30.4.2018 klo 02 asti. Jukka&Julia on ammatitaitoinen ja viihdyttävä kaksikko, jonka ohjelmisto koostuu pääosin pop/rock – klassikoista ja päivän kuumimmista hiteistä, esitettynä mukaansatempaavalla Folk-tyylillä! Monipuolisesta instrumenttivalikoimasta löytyy Viulu, Kitara, Cajon, Basso ja niitä siivittävät täyteläiset stemmalaulut. Tule mukaan laulamaan ja tanssimaan!! K-18. A-oikeudet Klo 21- 23 Happy […] Lue lisää »

NaisenNahkojenLuonti2018

Naisen nahkojen luonti- retriitti 23.3- 25.3.2018

Viikonlopun kestävällä Naiset jotka kulkevat susien kanssa-kirjaan pohjautuvalla naisten retriitillä tarkastellaan omasta itsestä vieraantumisen ja kotiinpaluun teemoja Hylkeennahka, sielunnahka-nimisen tarinan välityksellä. Tarinan teemoja ovat nahkansa menettäminen, kuivettuminen, toisten toiveista ohjautuminen, väärissä nahoissa viipyminen, vanhan ja viisaan sielun kutsun kuuleminen sekä rohkeus vastata kutsuun ja palata kotiin. Jokainen nainen on joskus kuunnellut liikaa toisten tarpeita ja […] Lue lisää »

Kohtakesä2016

Hannunkiven kesä 2018

Mökkilomailemaan Kivijärven rannalle Pohjoiseen Keski-Suomeen. Aivan Salamajärven Kansallispuiston kainaloon. Karun kauniille erämaaseudulle, Suomenselälle. Nauti perinteisestä mökkilomasta Hannunkiven lomakylässä, jossa metsäluonto avautuu heti mökin terassille palveluiden ollessa kuitenkin sopivan lähellä. Korkeatasoisissa, kauniilla mäntykankaalla sijaitsevissa mökeissä on oma sauna  ja järvinäkymä Kivijärvelle.  Kesäyöhön kuuluu uinti järvessä, soutelu Hannonsalmella tai uisteluretki kalakannastaan tunnetulla Kivijärvellä. Peltokankaan liikuntapuistoalueella on frisbeegolfrata, […] Lue lisää »